promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szuperhős kvíz: tudod, hogy hívják valójában Deadpoolt vagy Supermant? 10/10-et csak a legnagyobb rajongók tudnak elérni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy érzed, hogy ismered a Marvel és a DC szuperhőseit? Teszteld a tudásod ezzel az izgalmas kvízzel!

Az utóbbi években, évtizedekben szinte csak a szuperhősös filmek termelik az igazán nagy pénzeket a mozikban, hiszen a Marvel, illetve a DC folyamatosan a nagyvászonra küldi a képregénykaraktereit, hol kisebb, hol nagyobb sikerrel. Nemrég úgy volt, hogy Henry Cavill is végre visszatér Supermanként, de sajnos úgy tűnik, hogy ebből nem lesz semmi, ez pedig nagyon feldühítette a rajongókat.

A szuperhősös filmek rajongóinál talán nincs is hangosabb, szenvedélyesebb tábor, ráadásul ez globális szinten igaz, hiszen bárhol is járunk ezen a bolygón, valószínűleg mindenki tudja, hogy ki az a Pókember, vagy Batman, ráadásul jó eséllyel a kedvenc színészüket is meg tudják nevezni a szerepben – ez is bizonyítja, hogy milyen kulturális hatással vannak az emberekre ezek a figurák, alkotások.

Manapság évente akár 5-6 szuperhősös filmet is kapunk, így egyre nehezebb tartani a lépést, de persze a kedvenc karaktereinkről mindent tudunk.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy megmondani a szuperhősök civil neveit, vagy sem?

Ha kíváncsi vagy a válaszra, akkor töltsd ki az alábbi kvízünket, és teszteld a szuperhős tudásod – 10/10-re csak a legnagyobb rajongók képesek, mi pedig sok sikert kívánunk hozzá:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás