promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat: Henry Cavill mégsem lesz újra Superman - ez áll a háttérben
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Henry Cavill bejelentette a visszatérését, de mégsem lesz újra Superman.

A DC rajongók nagyon megörültek, mikor a Black Adam stáblistás jelenetében újra láthatták Henry Cavill-t Supermanként. A színész októberben jelentette be, hogy visszatér a DC Filmes Univerzumba, és újra magára ölti a piros köpenyt. A világsztár és a rajongók viszont nem sokáig örülhettek ennek, ugyanis James Gunn és Peter Safran került a DC élére, akiknek merőben más terveik vannak ezzel az univerzummal, amibe úgy tűnik, nem fér bele a Henry Cavill-féle Superman sem.

A rossz hírről maga James Gunn posztolt a Twitter-oldalán, amiben azt is elárulta, hogy miért döntöttek így:

„Peter és jómagam kijelöltük az új irányt a DC számára, amelynek kapcsán nem is lehetnénk boldogabbak. Hamarosan, valamikor a következő év elején meg is fogunk osztani veletek néhány információt az első projektekkel kapcsolatban. A terveink között Superman is szerepel. A kezdeti időszakban a történetünk Superman fiatalabb korára fókuszál majd, szóval a karaktert nem Henry Cavill fogja megformálni. De volt egy remek találkánk Henryvel, akinek mindketten nagy rajongói vagyunk, és beszéltünk jó néhány izgalmas jövőbeli lehetőségről”

Vagyis Gunn-ék továbbra is terveznek Supermannel, csak éppen újra fogják kezdeni a történetét, és arra a korszakára fognak fókuszálni, amikor elkezdett újságíróként tevékenykedni Metropolisban. A DC új vezetői személyesen is találkoztak Cavillel, akivel néhány jövőbeni lehetőségről is beszéltek, mivel nagy rajongói a színésznek.

„Szomorú hír ez, emberek. Mégsem fogok Supermanként visszatérni. Mivel októberben a stúdiónál megkértek rá, hogy jelentsem be a visszatérésemet, még mielőtt az új vezetés elkezdte volna a munkát, ez az új szituáció nem egyszerű a számomra sem, de ilyen az élet. (...) Jamesnek és Peternek egy univerzumot kell építenie, és én ezt tiszteletben tartom. A legjobbakat kívánom nekik, és mindenkinek, aki részt vesz ebben. Azoknak pedig, akik az utóbbi években kiálltak mellettem, azt üzenem, hogy szomorkodhatunk egy kicsit, de nem szabad elfelejtenünk, Superman még mindig köztünk van. Minden, amiért kiállt, létezik még, és az általa mutatott példa is kitart az emberek emlékezetében. Az én időm a köpenyben lejárt, de amit Superman jelent, az örök érvényű. Remek kaland volt ez veletek, annak minden jó és rossz élményével”

- írta a közösségi oldalán a színész.

James Gunn-ék tehát teljesen felforgatják a DC-univerzumot: mint az nemrég kiderült, Jason Momoa sem lesz többet Aquaman, hanem egy teljesen más karakter bőrébe bújva maradhat a DC-nél, Ben Affleck pedig állítólag rendezőként térhet vissza ehhez az univerzumhoz.

Közben kiderült, hogy mi lesz Henry Cavill következő projektje: nemcsak színészként, de producerként vesz majd részt az Amazonra készülő, népszerű sci-fi-fantasy világának élőszereplős sorozatadaptációjához, a Warhammer 40k-hoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás