promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan hír jött a Deadpool folytatásáról, ami egyszerre megnyugtató és bosszantó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre hivatalos információk is jöttek a Deadpool 3-ról, de nem mindenki fog örülni.

A rajongók már 2018 óta szinte tűkön ülve várják, hogy megérkezzen a Deadpool 3. része, hiszen az első kettő film gigantikus sikert aratott, ráadásul maga a karakter is igazi közönségkedvenc lett a durva poénjainak köszönhetően. Egy időben úgy tűnt, hogy a Foxot felvásárló Disney még bottal sem akar hozzányúlni Ryan Reynolds káromkodós szuperhőséhez, de végül megjött a fejesek esze, így hivatalosan is bejelentették, hogy érkezik a folytatás.

Annyi már kiderült a Deadpool 3-ról, hogy hősünknek ugyanúgy mocskos lesz benne a szája, mint eddig, ráadásul a forgatókönyvírók is visszatérnek, és az új rendezőt is megtalálták már a Free Guy és a Stranger Things mögött álló Shawn Levy személyében.

Hosszú idő után végre ismét életjelet kaptunk, ugyanis a hivatalos Deadpool oldal nemrég megosztotta az örömhírt, hogy következő szintre lépett az alkotás, és most kezdenek el dolgozni a karakterek kiválasztásán, a forgatókönyvön, illetve a színészek megtalálásán.

Az önmagában elég jól hangzik, hiszen előrébb gördült a projekt, viszont sokan feldühödtek azon, hogy még csak most tartanak itt, mintha az utóbbi 4 évben semmit sem csináltak volna a készítők – ha igaz is, akkor mentségükre legyen, hogy elég kilátástalan volt Deadpool jövője a gigantikus Disney üzlet megkötése után.

Több információnk egyelőre még nincs a Deadpool 3-ról, de az biztos, hogy Ryan Reynolds a szívét-lelkét bele fogja adni, hogy ennyi év után semmiképp se csalódjunk a Marvel legőrültebb szuperhősében.

Itt lehet megtekinteni a bejegyzést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás