promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási örömhírünk van a Deadpool rajongóknak - Ez biztos, hogy sokakat boldoggá fog tenni!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy négy év után végre ismét sínen van a Deadpool harmadik része.

2016-ban mutatták be Ryan Reynolds főszereplésével a Deadpool című káromkodós, elvetemült humorral rendelkező, végtelenül szórakoztató szuperhősös filmet, ami akkora siker volt, hogy két évvel később ki is jött a folytatása. Már akkor elkezdtek pletykálni egy harmadik részről, de közben a Disney felvásárolta a gyártó stúdiót, így veszélybe került a projekt – most viszont van egy kifejezetten megnyugtató hírünk.

Nem elég, hogy hivatalosan is jön a Deadpool 3, de már a rendezőt is megtalálták a Free Guy és a Stranger Things mögött álló Shawn Levy személyében – természetesen Ryan Reynolds is visszatér a folytatásra, ráadásul annak is örülhetünk, hogy az első két rész írói, Rhett Reese és Paul Wernick is megkapták a felkérést, hogy elkészítsék a forgatókönyvet.

Már egy ideje lehetett tudni, hogy a Disney-Marvel számol a jövőben Deadpool karakterével, ráadásul meghagyják neki a 18-as karikát, de az eddig még nem volt teljesen biztos, hogy ténylegesen jön-e a harmadik rész – most viszont örülhetnek a rajongók, hiszen zöld lámpát kapott a Deadpool 3, ami azt jelenti, hogy akár 2-3 éven belül már láthatjuk is a moziban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás