promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás előrejelzés: Váratlanul ért mindenkit de itt a változás, ezt sokan remélni se merték
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási felüdülés az időjárásban, ezeket a vármegyéket érinti, eljön amire oly sokan vártak.

A szinte nyárias meleggel induló áprilisban hamar jött a "hidegzuhany" (szinte szó szerint) - komolyabb hidegfront vonult át hosszú időn át az országon, jelentős hőmérséklet-csökkenést okozva, és a nyomában eső is érkezett, ami szinten folyamatosan esett, ellehetetlenítve a kinti programot, és úgy az általános jóérzést.

Ennek a folyamatnak hamarosan vége van, aminek első jeleit szerencsére már a mai napon elkezdjük majd érzékelni.

Csütörtökön a felhőzet szakadozni kezd, reggel már csak elvétve várható eső. Napközben bőséges napsütés mellett felhősödés tapasztalható, különösen a Dunántúlon és helyenként északkeleten lehetnek futó záporok. Az északnyugati szél felerősödhet a északi és középső régiókban. Hajnalban helyenként pára és köd képződhet. Az éjszakai hőmérséklet -2 és +6 fok között lesz, majd délutánra 12 és 17 fok között emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön a hidegfront eltávozik. A hűvös, nedves reggeliek fokozhatják az ízületi és izomfájdalmakat. A szeles területeken fejfájás, szédülés lehet jellemző, és az ember könnyebben ingerült lehet. A borús idő után a napsütés és a szárazabb idő javíthatja a hangulatot és a közérzetet. A hőmérsékleti és kényelmi érzet alacsony lehet, ami növeli a megfázás kockázatát, ezért javasolt réteges öltözködés.

Pénteken főként napsütéses idő várható, csak néhol fordulhat elő gyenge zápor a felhőkből. Sok helyen élénk, északnyugaton időnként erős déli szélre számíthatunk. Hajnalban néhol gyenge fagy lehet. Délután 14 és 19 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás