promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer ígért valamit a magyaroknak, és be is tartotta azt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik legjobb története még abból az időből származik, amikor nem volt elismert színész, még Carlo Pedersoli volt, csak. De már ekkor is fényes csillag volt.​

Bud Spencer és Terence Hill fénylő csillagok a horizonton Magyarországon, nincs olyan hét, hogy legalább egy filmjüket ne mutatnák be a tévében, mi pedig mindig odaülünk a képernyők elé, és gyermeki lendülettel, lelkesedéssel és kedvvel izguljuk végig azokat a perceket, amelyeket már ezerszer és ezerszer láttunk, ám mégis, imádjuk átélni újra és újra a pillanatokat.

Bud Spencer és Terence Hill igazi misztikus kapcsolatban állt a magyar rajongókkal, sokszor üzentek is hazánkba, és nagyon sokszor beszéltek is Magyarországról. Ám Bud Spencer kapcsán a magyarokkal való kapcsolat még annál is korábban kezdődött, hogy megszületett volna Bud Spencer, és megszületett volna a híres páros, Bud Spencer és Terence Hill duója.

1955-ig kell visszamennünk időben.

Bud Spencer pedig kért is valamit. És elhangzott egy ígéret is.

Az 1950-es években neves vízilabdázó volt Olaszországban, csapata pedig Magyarországgal is játszott korábban. Kevesen tudják, de úszásban is kimagasló teljesítményt nyújtott, két olimpián is elindult az 1950-es években. Utolsó vízilabda-mérkőzését pedig magyarok ellen vívta, már zsebében volt egy filmszerződés, amikor még előtte volt egy meccs Budapesten.

A mérkőzés előtt azt kérte a magyaroktól, és erre a legenda, Kárpáti György tér ki könyvében, hogy legyenek hozzá könyörületesek, hogy az arca épségét meg tudja őrizni. A magyarok természetesen teljesítették a kérést, csupán annyit kértek, hogy énekeljen majd nekik a mérkőzés után a vacsorán.

Ez meg is történt, Bud Spencer megtartotta azt, amit megígért.

Kevesen tudják, hogy Bud Spencer albumot is kiadott korábban, csodálatos hangja volt a színészlegendának:

(Forrás: Kárpáti György, a Mendencék, gólok, pofonok)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás