promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill anyanyelvünkön beszélgetett Nagy Ervinnel egy rövid filmben, elképesztő szöveg minden idők egyik legjobb reklámjában
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha az a téma, hogy emlékezetes és menő reklám, akkor ez az egyik legjobb.

Már záporoznak a köszöntések a legenda Instagram-oldalára, hiszen ma töltötte be a 85. életévét Terence Hill, akit egész Magyarország ismer, és több millióan imádnak. Nincs olyan hét a magyar televízióban, hogy ne lehetne látni legalább egyet a világtörténelem egyik leghíresebb párosának közös filmuniverzumából. Terence Hill pedig őrzi még a lángot a közösségi oldalán, hiszen rendszeresen posztol, emlékezve a régi és daliás időkre. Gyakran találkozhatunk az oldalán olyan fotókkal, amelyeket most láthatunk először, olyan kép, amely a kulisszák mögé kalauzol minket.

A színész nem feledkezik meg a régi színésztársakról sem, sokszor láthatunk olyan felvételeket, amelyeken a régi legendákkal áll. És persze mindig emlékezik régi, nagy barátjára, Bud Spencerre is. Nem is olyan régen pedig Bud feleségével közölt közös fotót, illetve összeálltak a gyerekekkel is egy igazán megható felvételre.

A 85 éves színész nagyon sokszor beszélt már a magyarokról is, és nagyon sok üzenetet is küldött nekünk korábban. Ezeket ebben a cikkben, IDE kattintva nézhetitek és hallgathatjátok meg. A színész pedig volt olyan, hogy Magyarországon forgatott, a híres rövidfilmben, amely egy reklám, az ikonikus Buggy került aukcióra pár évvel ezelőtt. A Heim Pál Kórház eszközparkjának bővítését támogatták amúgy a bevételből később.

A reklámfilmben pedig szerepel Nagy Ervin is, igazából neki szól oda Terence Hill, amikor közelebb megy a magyar színész a legendás járműhöz.

Hogy mit?

"Mindent a szemnek, semmit a kéznek"

Íme a videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás