promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill üzent a magyaroknak, lehidaltunk attól amit mondott
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terence Hill rövid videóban üzent a magyar rajongóinak.

Terence Hill korábban többször is üzent magyarországi rajongóinak. Például 2016 őszén, amikor a budapesti Corvin moziban egy filmünnepet tartottak, ahol Bud Spencer és Terence Hill örökzöld filmjeit vetítették le. Az olasz színész akkor egy motoron ülve üzent a magyar rajongóknak: elmondta, hogy sajnálja, amiért nem jöhetett el Magyarországra ebből az alkalomból, de éppen akkor forgatott abban a spanyolországi városban, ahol először találkozott Bud Spencerrel.

Elmesélte, milyen volt az első találkozásuk az eredetileg A Macska, a Kutya és a Róka (ami lett: Isten megbocsájt, én nem!) címet viselő produkció forgatásán, illetve mi volt az első közös jelenetük, amit el kellett játszaniuk. A Don Matteo sztárja hozzátette, ekkor találta ki Bud Spencer a leghíresebb ütését, amitől az ellenfél azonnal padlót fog, és hihetetlen, hogy ezt először pont rajta tesztelte.


2018-ban a TV2- keresztül üzent a magyaroknak Terence Hill, ugyanis abban az évben volt vele egy találkozó itt Magyarországon, másnap pedig a TV2 nézői láthattak vele egy exkluzív interjút, majd leadták a csatornán az Én a vízilovakkal vagyok című filmet.

2018-ban így üdvözölte a magyar rajongókat a színész:

Terence Hill

Figyelem, Terence Hill üzent Nektek! Ha nem volt elég a tegnapi találkozó, akkor vasárnap kétszer is láthatod őt a TV2-n, hiszen 13.10-től a Ripostban készült interjúját, 13.45-től pedig az Én a vízilovakkal című filmet nézheted meg! #terencehill▪️ #uzenet▪️ #TV2 Nézd meg a Terence Hillel készült interjút https://tv2.hu/musoraink/mokka/270264_terence-hill-az-elso-talalkozasunkkor-bunyoztunk-bud-spencerrel.html

Posted by TV2 on Friday, September 21, 2018

A legnagyobb szenzáció mégis az volt, amikor egy magyar ikerpár rávette Terence Hill-t, hogy Spoleto városából üzenjen az ittenieknek. Az ikerpár ugyanis a családjával Olaszországban járt, és ott találkozott a színésszel, aki a Don Matteo-t forgatta éppen. Az ikerpár nem akkor találkozhatott először Terence Hill-el, de ez volt az első alkalom, hogy közösen állhattak vele egy videóban, amiben a színész elküldte nekünk üzenetét.

Az ikrek emiatt az M2 Petőfi TV-be is bekerültek; a velük készült beszélgetés elején magyar felirattal nézhetitek meg, mit üzent nekünk Terence Hill:


Azonban nemcsak Terence Hill, de Bud Spencer is küldött nekünk üzenetet annak idején. A színész a Jónak lenni jó! egyik évében ajánlotta fel azt a karpántot, amit a Zsoldoskatona forgatásán viselt. Akkor mondta azt, hogy mi magyarok büszkék lehetünk magunkra, mert mi egy igazi összetartón ép vagyunk.

Bud Spencer korábbi üzenetét is megnézhetitek itt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás