promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill egyetlen szóval ríkatta meg a magyar rajongókat, fájdalmas kijelentést tett az olasz világsztár
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terence Hill posztját sokan megkönnyezték.

Terence Hill elképesztően hatalmas rajongótáborral rendelkezik a közösségi médiában. Csak a Facebook-on több mint 2,5 millió követője van. Kétségtelen, hogy Hill-t az anyagországban, Olaszhonban is imádják, de tény, hogy Magyarországon legalább kétszer annyi rajongója van. A hazai rajongók közül is nagyon sokan követik és figyelik a színész közösségi oldalára kirakott posztjait, majd tovább szokták küldeni a magyarországi csoportokba, ahol a többi rajongónak is megmutatják.

Így került elő most Terence Hill egyik korábbi bejegyzése is, ami ismét elszomorította, egyben meg is ríkatta a hazai kedvelőket.

Mint köztudott, a 2016-ban elhunyt Bud Spencer október 31-én született. Carlo Pedersoli és Terence Hill nagyon jó barátok voltak, ezért az olasz színész természetesen a halála után is gyakran posztol közös képeket pofonosztó társával. Terence Hill még ma is úgy él a közösségi médiában, mintha Bud Spencer most is köztünk lenne, nem tudja elfogadni, hogy barátja idén már 8 éve eltávozott.

Bud Spencer legutóbbi születésnapja alkalmából is kirakott egy képet, amihez annyit írt, hogy

„Boldog születésnapot Bud - hiányzol”

Az utolsó, egyetlen szóval pedig sokakat megríkatott, köztük számos magyar rajongót is. És bár Terence Hill ebből semmit sem látott, de a rajongói csoportban most is kedvenc idézetekkel, filmekből kiragadott képekkel emlékeznek meg Carlo Pedersoli-ról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás