promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar férfi képe jelent meg Terence Hill közösségi oldalán, özönlenek a lájkok
Borítókép:  Profimedia/babiradpicture/SIPA/1808251434
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi kis kuriózum ez az alkotás Terence Hill Instagram-oldalán.

Terence Hill hétről hétre elképesztő nosztalgiafotókat és friss felvételeket tölt fel a közösségi oldalára, amely már évek óta a Terence Hill és Bud Spencer rajongók egyik első számú gyülekezőhelye és találkozási pontja az interneten. A közösségi szájton nemcsak olyan képeket láthatunk néhanapján, amelyek még évtizedekkel ezelőtt készültek valamely film forgatásának helyszínén,

a kulisszák mögött, hanem rendszeresen kerülnek fel olyan képek és fotók is, netelán rajzok, amelyeket rajongók készítettek a párosról.

Sőt, a rajongók itt értesülhetnek arról is, ha régebbi szereplőkkel, egykori bajtársakkal, vagy éppen valakivel történik valami a Terenc Hill-Bud Spencer univerzumban. Sokszor feltűnnek a filmek ikonikus karakterei is, miközben Terence hill nagyon sok fotót tölt fel olyan eseményekről is, amikor Bud Spencer gyermekeivel találkozik. És arról is itt értesülhetnek a rajongók, ha valamilyen számítógépes játék jelenik meg a magyarok kedvenceinek főszereplésével.

Pár órával ezelőtt pedig egy szenzációs kép jelent meg a páros tagjainak egyik ikonikus szerepét bemutatva, a fanart Az ördög jobb és és bal keze film kapcsán ábrázolja Terence Hillt és Bud Spencert. Az illusztrátor (concept artist) pedig Szabó Dávid. A kép pár óra alatt már több ezer lájkot zsebelt be, és százával özönlenek a gratulációk a kép alá.

A két legenda tehát teljesen új, mégis igazán hagyományos és szívmelengető formában áll előttünk újra.

Íme a kép:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás