promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyarok szerint tényleg ez minden idők legjobb Bud Spencer és Terence Hill filmje? - Szavazó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nézd meg, hogy szavaznak a magyarok, és add le te is a voksodat.

A két híres olasz, Bud Spencer és Terence Hill neve Magyarországon fogalom, külön-külön is elképesztő sikerük van, de együtt alkottak igazán maradandót. Összesen 18 közös filmjük volt, amelyből a legtöbb a mai napig képes milliókat a képernyők elé ültetni.

A Bud Spencer-Terence Hill filmeket egyszerűen nem lehet megunni, miközben az ember számtalanszor képes ezeket a szórakoztatóipari zsenialitásokat megnézni.

Toplistás cikkekből is szinte Dunát lehetne rekeszteni, viszont olyan kevés akad, ahol a szemünk láttára születik meg a győztes, a magyarok kedvenc Bud Spencer-Terence Hill filmje. Ráadásul ez az összefoglaló cikk talán arra is jó lesz, hogy végre kipipálhassátok, melyiket sikerült már megnéznetek, illetve azt is, hogy melyikből maradtatok egyelőre ki. Talán a legelső közös filmjük, a Hannibál újdonság lehet sokak számára. Ez az alkotás amúgy 1959-ben készült, érdekesség, hogy ebben a filmben még nem volt közös jelenetük.

Máshol hogy szavaznak?

Az iMDB-n például a Már megint dühbe jövünk film áll egy hasonló lista csúcsán, ezt az alkotást pedig a Különben dühbe jövünk című film követi a sorban. A Filmezzünk.hu-n Az ördög jobb és balkeze 1-2. áll az első helyen, a MAFAB-on A különben dühbe jövünk, míg az Origón rendezett szavazáson A kincs, ami nincs című film vezet nagyon sokkal a többi közös film előtt.

Szavazás szabályai:

Nyomj felfelé mutató nyilakat a kedvenceidre, és nyomj lefelé mutató nyilakat azokra, amelyeket egy 10-es skálán csak 9,5-ösre értékelsz, hiszen tudjuk, hogy még a legrosszabb Bud Spencer-Terence Hill filmek is zseniálisak.

Még több listát szeretnél kitölteni, és megnézni, hogy szavaztak a magyarok?

Képek és fotók: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás