promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: mennyire ismered Bud Spencer és Terence Hill filmjeit?
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt hiszed, már éppen elégszer láttad a Különben dühbe jövünket, vagy a Kincs, ami nincset? Tedd próbára a tudásod, és teszteld le magad! Vajon tényleg olyan jól ismered-e Bud Spencer és Terence Hill közös filmjeit, mint gondolod?

Bud Spencer és Terence Hill filmjei teljesen megkerülhetetlenek. Legyen szó az önálló filmekről, vagy a közös filmjeikről, nincs ember ebben az országban, aki legalább egyszer ne látta volna a Nincs kettő, négy nélkült, ne hallotta volna már azt, hogy

„A pisztácia kifogyott!”

vagy ne tudná eldúdolni Guido és Maurizio de Angelis fülbemászó zenéi közül legalább az egyiket.

A televízióban is rengetegszer tűzik műsorra ezeket a filmeket, például szilveszterkor, amikor az RTL Klub rögtön négyet is lead egymás után. Sokan úgy vannak vele, hogy ezeket az örökzöld klasszikusokat nem lehet elégszer látni, de akadnak olyanok is, akik azt gondolják, hogy már a könyökükön jön ki, hiszen ezerszer látta őket, és úgyis kívülről tudja.

Nos, éppen ezért készültünk egy olyan kvízzel, amiben Bud Spencer és Terence Hill közös filmjeivel kapcsolatos kérdéseket teszünk fel. Vannak köztük könnyebbek, vannak nehezebbek.

Tedd próbára a tudásod, és teszteld magad! Vajon tényleg olyan jól ismered-e ezeket a filmeket, mint amennyire hiszed?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás