promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható kép Terence Hill oldalán, arról a rendíthetetlen feleségről, aki 56 évig volt jóban-rosszban Bud Spencer párja
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terence Hill Bud Spencer és a saját családjáról posztolt közös képet.

Terence Hill és Bud Spencer a filmtörténelem egyik leghíresebb párosa, ha világszerte nem is őket hozzák fel elsőként ezen a listán, az szinte biztos, hogy Magyarországon és Németországban ők vannak ennek a képzeletbeli listának a legtetején. Számtalan közös film, és rendkívüli karakterek, illetve olyan mondatok jellemzik a közös pályafutásukat, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni. Korábban az oldalunkon készítettünk egy szavazást, hogy vajon mégis, melyik a csúcsok csúcsa, melyik a legjobb Bud Spencer-Terence Hill film a magyarok szerint,

több mint 3 ezer szavazat után bizony meglepő lehet sokak számára, hogy melyik film vezeti ezt a listát.

Sajnos a páros egyik tagja már nem él, Bud Spencer 2016-ban adta vissza a lelkét a Teremtőjének, Terence Hill pedig a saját Instagram-oldalán továbbra is mindent megtesz azért, hogy a rajongók soha ne felejtsék el Budot, hiszen rengeteg alkalomra kapunk olyan képeket, amelye a közös filmek forgatásain készültek, olyan fotókat tár elénk sokszor, amelyek a kulisszák mögött készültek.

Terence Hill pedig úgy is ápolja a közös munka gyümölcseit, hogy a régi, ikonikus szereplőkről is oszt meg közös történeteket, akár olyan fotókat is, amelyek manapság készültek. Ez a kis közösségi oldal egy hub, ahol nap mint nap összegyűlhetnek azok a rajongók, akik egy kis nosztalgiára vágynak, a régi daliás időkre szeretnének emlékezni.

Nőnap alkalmából Terence Hill egy igazán rendkívüli és különleges fotót posztolt, ahol Bud Spencer gyermekei, az ő fia, illetve Bud özvegye, Maria Amato látható, aki 56 évig volt jóban-rosszban Bud Spencer csodálatos felesége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás