promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra 25 fok lesz hazánkban, ezen a napon érkezik, fordulat jön az időjárásban - részletes előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már tudjuk, hogy mikor jön fordulat az időjárásban.

Az elmúlt időszakban nagyon változékony időjárásban lehetett részünk Magyarországon, az előrejelzések szerint azonban következik majd a változás, és nem is vagyunk olyan messze ettől. Megjártunk mindent, végigjártunk nagyon sokféle időjárást az elmúlt hetekben, csapadék is volt, miközben még az ország egyes részein a hó is esett.

Átlagban pedig igaz volt, hogy a levegő lehűlt, sok helyen pedig már meg is bánták egy kicsit, hogy lekapcsolták a fűtést.

Ám most következik egy kisebb fordulat majd.

A HungaroMet előrejelzései szerint fokozatosan megnyugszik majd az időjárás, miközben érdemi capadékra az elkövetkező napokban már nem kell számítani sehol. Azt is elmondják, a meteorológusok, hogy még két hideg hajnal következik, majd jön a melegedés is, melegebb levegő áramlik majd fölénk.

Az előttünk álló két éjszaka még kifejezetten hidegnek ígérkezik.

Péntektől érkezik a jelentős melegedés, vasárnaptól kezdődően általában már 25 fok körül alakulnak majd a csúcshőmérsékletek. Az európai ciklonpályák és frontjaik egyre messzebb kerülnek majd a Kárpát-medencétől az elkövetkező időszakban, ennek is köszönhető, hogy melegebb időre számíthatunk majd a hét végén, és a következő hét elején.

A melegebb légtömeg délies áramlással érkezik hazánkba.

A HungaroMet térképes előrejelzésén térképre vetítve is láthatjátok azt, hogy milyen időjárásban lehet majd részünk az elkövetkező napokban az ország egyes részein, azokon a helyeken is, ahol ti laktok.

A videóból tudtok tájékozódni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás