promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai fotójával jelentették be az elsöprő változást Liverpoolban, új időszámítás kezdődik?
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez nagy változás lehet a Liverpool FC életében, emlékezés a hősökre.​

A Liverpool FC óriási hajrában van a bajnoki címért, és már csak öt meccsük maradt hátra Szoboszlai Dominikéknak. Jürgen Klopp öt utolsó tánca következik, miközben még azt sem lehet tudni pontosan, hogy ki lesz a patinás klub következő menedzsere, új edzője a jövőben. Találgatásokból már Dunát lehet rekeszteni, és szinte minden nap beodban egy új nevet, és bizonyítékokat is keresnek hozzá a szakértők.

Ám egyelőre ez a kérdés bizonytalan, csakúgy, mint az, hogy sikerül a Liverpool szezonja. A bajnokságban biztos, hogy benne lesznek az első háromban, tehát éremmel végeznek, ám a nagy álom, a bajnoki cím, a Klopp-éra második bajnoki aranya egyelőre kérdéses. Ott van egy karnyújtásnyira a Vörösök szeme előtt, ám könnyen lecsúszhatnak róla.

Ráadásul a Manchester City-nek könnyebb a sorsolása, könnyebbe meccsei vannak hátra. Sok szakértő szerint pedig egyenes az út számukra a következő bajnoki címig. A kékek legnehezebb meccse a londoni Tottenham ellen lesz, ami döntőnek is bizonyulhat a végjátékban. Érdekesség az is, hogy a mind a három aranyesélyes játszik majd a Tottenhammel, így jött kia sorsolás, szóval megeshet, hogy a fővárosi csapat lesz a mérleg nyelve a végén.

És a Tottenham okozott már meglepetést az idei szezonban.

Egyes források szerint újra az Adidas lehet a Liverpool FC mezszponzora, amely jelentős bevételnövekedéssel is járhat. Rögtön be is indult a nemzetközi brainstorming arról, hogy nézhetne ki a Liverpool FC a jövőben. Sok kép jelent meg az X-en is, többsége az LFCDZN11 jóvoltából, és sok mez ötvözi a múltat a jelennel, illetve a jövővel, így megjelenik a 30 évvel ezelőtti felszerelés újrafogalmazva, fejet hajtva a Liverpool FC akkori legendáinak, és persze az ikonikus meznek is, amelyben bajnoki címet szereztek a Vörösök.

Persze ezek csak rajongói koncepciók.

A legtöbb terven most Szoboszlai Dominik szerepel:

(via This is Anfield)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás