promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt, ő lesz Szoboszlai Dominik új edzője a Liverpool-ban, már bizonyíték is van a Vörösök választására?
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik liverpooli oldal bizonyítékot is ajánl az ú edző kilétének eldöntéséhez.

Jürgen Klopp-nak már alig van hátra pár mérkőzése a Liverpool FC kispadján, és a szezon végével távozik a klubtól. A német menedzser egyelőre klub nélkül lesz, egy hosszabb szünetet tervez, nem lesz egyik klub edzője sem a közeljövőben. Ám nem ér véget ilyen könnyen majd a Klopp-éra, hiszen a német korábban abba is beleegyezett, hogy egy stáb kövesse őt és a csapatját az utolsó hónapokban, és a Liverpool FC és Jürgen Klopp utolsó meccseiről később dokusorozat is készülhessen, amelyben a kulisszák mögé is beláthatunk majd.

Megismerkedhetünk azokkal, a mindennapokban láthatatlan kis összetevőkkel, amelyek a sikerhez vezető gépezet fogaskerekeit működtetik, azokkal a stábtagokkal is láthatunk majd beszélgetéseket, akik a siker kovácsai a háttérből.

Klopp eddig ebbe nem egyezett bele, ám most megtört a jég.

De a nagy kérdés most mégis az, hogy ki lesz Szoboszlai Dominikék új edzője?

Korábban már nagyon sok bevet bedobtak, még Zinédine Zidane neve is szóba jött korábban. Aztán nem is olyan régen a korábbi horvát klasszis, Niko Kovac neve tűnt fel a horizonton. Ám a legnagyobb valószínűséggel Rúben Amorim, a Sporting jelenlegi edzője az a név, akit már biztosra vesznek Liverpool-ban.

Több lap is így ír róla, de továbbra is vannak még olyan nevek, amelyek esélyesek lehetnek, bár kisebb szorzókkal. Így például Thomas Tuchel (Bayern München menedzsere), Roberto De Zerbi (Brighton menedzsere) vagy éppen Thiago Motta (Bologna FC menedzsere).

Az Empire of The Kop most arról ír, hogy már bizonyítékok is lehetnek arra, hogy eldőlt a nagy kérdés a Liverpool-nál. Egy újságíró, Pedro Sepulveda ugyanis arról ír az X-en, hogy Amorim ügynöke lakást vásárolt Liverpool-ban.

Ám hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, nagy a csend az ügyben a Liverpool háza táján, de ez természetesen érthető, hiszen Amorim-ra még óriási feladat vár a Sportingnál, hiszen a bajnoki címért hajtanak Portugáliában. Miközben a Sportingnál sem volt még szó arról, hogy Amorim helyett keresnének menedzsert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás