promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő új nevet kapott Szoboszlai Dominik, ez már mindennek a teteje Liverpoolban
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem fukarkodnak a szurkolók, ha arról van szó, hogy kedvencüket szólítsák.

A Liverpool FC háza táján nem állt meg az élet, ez a szezon az egyik legjobb lehet, sőt, akár a legjobb is lehet. Jürgen Klopp távozik, de az utolsó tánc olyan lehet, amely után a Liverpool-szurkolók és Liverpool vörös fele is a csúcson érezheti majd magát, hiszen még az is lehet, hogy négy kupával zárja a szezont a 'Pool. És az ígéretek szerint augusztusban láthatunk majd egy dokumentumfilmet is arról, hogyan végződött Jürgen Klopp liverpooli pályafutása, persze csak egyelőre.

Ám a legtöbben úgy gondolják, hogy a szezon végére igazából a bajnoki cím tudná feltenni a koronát, és erre minden esélye meg is van a Liverpoolnak. Ez a hét pedig hozhat változásokat a tabellán, hiszen a Liverpool a kiesőjelölttel játszik, míg a nagy rivális, a Manchester City a városi derbin a Manchester Uniteddel. Utóbbi meccs esetén pedig nagyon háromesélyesnek tűnnek a kilátások, hiszen a United szezonja olyan, mint egy hullámvasút.

A Vörös Ördögök a legváratlanabb meccseken nyernek simán, és váratlanul veszítenek pontokat a legkönnyebbnek tűnő mérkőzéseken.

Azt még nem lehet tudni, hogy Szoboszlai Dominik játszik-e ezen a mérkőzésen, hogy megtörténik-e a nagy visszatérés, amire nagyon sokan várnak, de már a csapattal edzett, így lehet rá esély. A szurkolók azonban már nagyon várják vissza a magyar klasszist, akinek új képei jelentek meg a közösségi oldalán, Szoboszlai pedig, nagyon úgy tűnik, hogy kapott egy elképesztő becenevet Liverpool-ban, egyre több komment emlegeti úgy a magyar játékost,

mint az "Anfield hercegét".

Szoboszlait sokszor hasonlították már a Liverpool egyik legnagyobb játékosához, Steven Gerrardhoz, ez most egy újabb szál, hiszen korábban Gerrardot nevezték így a szurkolók, őt érte ez a megtiszteltetés a rajongóktól.

A megtiszteltetés és a jelzők pedig nem véletlenek, hiszen nagyon sok statisztika látott napvilágot, amely szerint Szoboszlai Dominik tényleg csapatának egyik leghatékonyabb és legkreatívabb játékosa, legutóbb a legendás angol labdarúgó, David James nyilatkozott úgy, hogy az idei szezonban Szoboszlai a Premier League legjobb játékosa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás