promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő lesz Szoboszlai új edzője? A magyarok nagyon ismerik ezt a nevet, Dárdai Pál csapattársa is volt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb ismert név tűnt fel a horizonton akkor, amikor rohamosan közeledünk a szezon végéhez.

Ahogy közeledünk a szezon végéhez, nem csak az a kérdés, hogy vajon a Liverpool FC a korábban elképzelt négy trófeából hányat fog begyűjteni, hanem az is kérdés, hogy ki lesz Jürgen Klopp utóda, ki lesz a következő topmenedzser a Liverpool FC élén. Jürgen Kloppot imádják Liverpoolban, hiszen hosszú idő után, évtizedek elteltével, neki sikerült először bajnokságot nyerni Anglia egyik legpatinásabb klubjával. 

Azzal a csapattal amely úgy lépett be a kilencvenes évekbe, hogy a legtöbb bajnoki címet gyűjtötték Angliában, majd szépen lassan a bajnoki címek elkerülték a csapatot, miközben több Bajnokok-ligája serleg is Liverpoolba került.

Még nyílt a szezon Szoboszlai Dominikék számára.

Klopp aztán megérkezett, és ez a szezon is olyan, hogy még egy bajnoki cím is kisülhet belőle. Ám éppen a szezon legrosszabb teljesítményét éli a csapat, amely a héten az Atalanta ellen három gólos hátrányból próbálja megfordítani a párharc állását

Ám közben újabb hírek röppentek fel azzal kapcsolatban, hogy ki lehet Klopp utódja.

De mégis melyik ez az új név?

A This Is Anfield nevű oldal közölt ezzel kapcsolatban egy hosszabb összeállítást. Az állítás az, hogy egyelőre nem tudjuk, ki lesz a Liverpool FC következő edzője, csak hírek röppennek fel a kérdéssel kapcsolatban. Xabi Alonso, akit a legideálisabb jelöltnek mondtak, korábban már kijelenette, hogy egyelőre marad sikerei színhelyén, és tovább folytatja a munkát Leverkusen-ben.

Most pedig feltűnt egy új név, Niko Kovac neve, aki nagyon ismerős lehet a magyaroknak is, hiszen a horvát labdarúgó, a horvát válogatott korábbi sztárja nagyon sokáig Dárdai Pál csapattársa is volt a Herthában.

Korábban amúgy a Bayern Münchent, a Monacót és a Wolfsburgot is irányította a szakember.

Rúben Amorim, a Sporting jelenlegi edzője még mindig az a név, amelyet sokan már biztosra vesznek Liverpool-ban. A lap is így ír róla, de továbbra is vannak még olyan nevek, amelyek esélyesek lehetnek, bár kisebb szorzókkal. Így például Thomas Tuchel (Bayern München menedzsere), Roberto De Zerbi (Brighton menedzsere) vagy éppen Thiago Motta (Bologna FC menedzsere).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás