promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai edzője megnevezte a főbűnöst a Liverpool bukásaiért, nem várt befutó született
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jürgen Klopp rámutatott arra, hogy mikor romlott el minden.

Jürgen Klopp utolsó szezonját tölti Liverpool-ban (egyelőre), az idény után egy hosszabb pihenőre megy, és még egyáltalán nem tudja, hogy mi a következő állomás majd a karrierjében. Egy hosszabb interjúban, amit a Sky News-nak adott, most arról beszélt, hogy az utóbbi évtizedekben minden perce be volt osztva, mindig történt valami. Most megpróbálja azt, hogy milyen az, amikor nincsen beosztva az egész élete.

Viccesen pedig azt is hozzátette, hogy a felesége szerint fontos lenne, hogy megtanuljon főzni.

Az utolsó tánc következik most, és Klopp mester szeretne a sikere csúcsán távozni Liverpool-ból, ami persze nem könnyű feladat, főleg úgy, hogy a bajnokság utolsó etapjára kisebb hullámvölgybe került a csapata. Két nagy vereség egymás után, az utóbbi időszakban pedig ez a harmadik nagy vereség, amely sorsdöntő lehet. Korábban a Manchester United-től kaptak ki hosszabbításban az Old Trafford-on, amely a búcsút jelentette az FA-kupából.

Az Európa-ligában az Atalanta ellen veszítettek odahaza, az eredmény egy megsemmisítő 0:3, a hétvégén pedig a bajnokságban a Crystal Palace ellen veszítettek. Utóbbi pedig lehet, hogy a bajnoki címükbe kerül, mivel a két nagy rivális, az Arsenal és a Manchester City sorsolása némileg könnyebbnek tűnik, miközben Szoboszlai Dominikék a harmadik helyen állnak a nagy versenyfutásban.

Az elmúlt napokban újságcikkek és szakértők tömkelege foglalkozott azzal, hogy mi romlott el Liverpoolban, ki lehet a főbűnös, vagy éppen kik lehetnek a bűnösök. Gyakran szóba kerül Szalah teljesítménye, aki alaposan visszaesett a góllövésben, sok cikk pedig Szoboszlai Dominik teljesítményét is említi ezzel kapcsolatban.

Az Anfield Watch is kitér Szoboszlaira, és az Crystal Palace elleni meccsnél is leírják, hogy bár beállt, nem volt hatékony a játéka.

Jürgen Klopp azonban egész mást nevez meg főbünösnek az adott helyzetben. A német edző a Manchester Unitedet, illetve a korábban elszenvedett 4:3-as vereséget nevezte meg mint olyan eseményt, amely kizökkentette csapatát, leterelte a győztesek útjáról. A Liverpool FC jól játszott a német szerint, nagyon sok helyzetet alakítottak ki, és győzniük kellett volna, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott.

Közben nem várt baj is támadt Liverpool-ban:

(via 90 min)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás