promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebben az országrészben lesz leghidegebb pénteken - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez vár ránk pénteken, ilyen időjárásban lehet részünk majd a hét utolsó hétköznapján.

Az elmúlt időszak igazán változékony volt hazánkban, az időjárás sokszor tartogatott szélsőséges meglepetéseket is. Ilyen volt a hóesés, de fagyok is előfordultak néhány országrészben hajnalban. Ám most jön a melegedés, és a változás.

De mégis mit jelent ez pontosan majd?

A HungaroMet előrejelzései szerint pénteken napos és gomolyfelhős időjárásban lesz részünk. A meteorológusok azt is elmondták, hogy többórás napsütés várható majd az országban. Ám csapadékra is figyelmeztetnek a szakemberek, ám csak az ország néhány részén várható majd csapadék. Miközben a csúcshőmérséklet 15 és 20 fok között alakul majd.

De mi várható pontosan?

A melegedés a jövő hét elején is kitart majd az időjárás-jelentések szerint. Az időjárási helyzet felettünk átalakulóban van tehát, tehát a fordulat már küszöbön van. Az a ciklon pedig, amely az elmúlt időszak csapadékos időjárásáért felelős, az már eltűnőben van, kelet felé megy tovább, így a hatását már nem érezhetjük.

Dél felől érkezik a meleg levegő hazánk területére.

A pénteki nap folyamán kisebb hőmérséklet-különbségekre számíthatunk az országban, hajnalban pedig néhány helyen 0 fok alá is mehet majd a hőmérséklet. A HungaroMet videós-térképes előrejelzésén térképre vetítve is láthatjátok majd, hogy hány fokokra számíthatunk majd Magyarország egyes részein, és hol várható csapadék majd a péntek folyamán.

Íme a részletes előrejelzés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás