promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt már a Palota sem tagadhatja le: Katalin hercegné állapota súlyosbodott, maga Vilmos herceg buktatta le feleségét
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné küszködik és úgy tűnik idén már nincs remény a jó hírekre.

Az egész világot megrázta a hír, amikor hosszú találgatások után a palota nem tudta tovább tagadni és leplezni a történteket. Katalin hosszú hallgatás után egy szívhezszóló videóüzenetben tudatta a világgal, hogy a tervezett hasi műtétje komolyabb, mint azt elsőre mondták. Rákot diagnosztizáltak nála és megkezdték a kemoterápiás kezelést. Katalin és férje Vilmos arról tájékoztatták az embereket, hogy az első nyilvános megjelenése a hercegnének Húsvétra várható, most azonban újra van miért aggódnia az alattvalóknak, mivel aggasztó történés kavarta fel az így is rettegéssel teli közhangulatot.

Arról régóta pletykálnak, hogy Katalin betegsége súlyosabb, mint amit kifelé kommunikálnak, most azonban az új hírek ismeretében nagyon úgy tűnik, hogy idénre már nem is várható nála javulás. Októberben tartják ugyanis a Nemzetközösségi Kormányfői Találkozót, melyen nem jelenik meg a hercegné, de a férje, Vilmos is már most, idejekorán jelezte, hogy ő sem tud elmenni az eseményre. Ez pedig sokak szerint egy dolgot jelenthet: már előre tudják, hogy Katalin annyira rosszul van, hogy még ősszel is férje felügyeletére és támogatására szorul. Ezek szerint az elkövetkező 6 hónapban nem számítanak semmi jóra és addig Vilmos is igyekszik kerülni a hosszú távolmaradással járó hivatalos eseményeket.

Az eseménynek Szamoa ad otthont, így hosszabb utazással és távolmaradással járna, ha tiszteletét tenné a trónörökös.

Egészen 2011-ig Erzsébet királyné minden évben részt vett ezen a találkozón, majd egészségi állapota és a hosszú utazás miatt a walesi hercegnek adta át a nemes és megtisztelő feladatot. Az egyre biztosabbnak látszik, hogy Katalint a nyilvánosság legközelebb 2025-ben láthatja majd, addig nem vállal semmilyen feladatot, kizárólag a gyógyulásra koncentrál.

Egy emberként drukkol a világ a királyi család egészségéért, az pedig egészen bizonyos, hogy minden létező kezelést megtesznek azért, hogy a hercegnő újult formában térhessen vissza a teendőihez.

Egy új videóban elemzik a Katalin és Vilmos között történteket, ezt ide kattintva megtekintheted:

Forrás: femcafe.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás