promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korábbi betegsége miatt alakult ki Katalin hercegné rákja? Vilmos herceg felesége már gyerekkorában műtéten esett át súlyos problémája miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg találgatás látott napvilágot Katalin hercegné állapotát illetően.

A brit királyi család háza tájáról az utóbbi időben szinte csak rossz híreket kaptunk, a jelenlegi uralkodó III. Károly után ugyanis mint kiderült Katalin Walesi hercegnénél is rákbetegséget diagnosztizáltak.

Vilmos herceg felesége a diagnózist egy nem olyan túl régen megtörtént hasi műtét után kapta meg, a betegség tényét ő maga jelentette be egy videóban.

Katalin a szívbemarkoló videóban bevallotta, hogy a rákbetegség kiderülése váratlan volt a számára, sőt sokként érte, de elkötelezett a gyógyulás mellett, és mindent meg fog tenni ennek érdekében. A felvételből betegsége kapcsán kiderült az is, hogy preventív kemoterápiával gyógyítják az orvosok.

A bejelentés óta persze megállás nélkül jönnek a találgatások, hogy pontosan milyen rákkal küzdhet a hercegné és mi okozhatta a betegségét pontosan. A Daily Mail ennek kapcsán most fel is sorolta, hogy Vilmos herceg felesége milyen betegségekkel küzdött gyerekként és azt fejtegette ezeknek mennyire lehet köze mostani problémájához.

Mint a cikkből kiderült Katalinnak még gyerekkorából egy hatalmas máretű heg maradt a feje bal oldalán, amit először 2011-ben vettek észre, amikor a hercegnő a királyi eljegyzését vezényelte le egy privát vacsorán a Clarence House- ban.

Később megerősítették, hogy ez egy kisgyermek korában végzett műtét eredménye. A hivatalos közleményben akkor kifejtette, hogy „a heg egy gyermekkori műtéthez kapcsolódik”, de azt mondták, hogy a műtét részletei magánügyek, így azt nem részletezték.

Királyi források akkoriban megerősítették, hogy egy nagyon komoly műveletről volt szó, de ők sem nem kívánták ezt bővebben kommentálni. A sebészek  pedig akkori megbetegedése kapcsán  azt mondták, hogy a heg nem valószínű, hogy daganat következménye, és azt egy anyajegy eltávolítása okozhatta.

A találgatások azonban így sem csillapodnak, sokan ugyanis már mostani rákos megbetegedésének előjeleit vélik felfedezni gyerekkori problémája kapcsán, ezt azonban természetesen semmilyen hivatalos formában nem erősítették meg.

Közben egyébként a szintén rákkal küzdő barátnője, Sarah Ferguson is üzent a hercegnének a közösségi oldalán:

Minden gondolatom és imám a walesi hercegnével van, mialatt elkezdi a kezelését. Tudom, hogy a családja szeretete körül fogja őt venni, és mindenki a lehető legjobb eredményért imádkozik. Mint valakit, aki megvívta már a maga csatáit a rákkal az elmúlt hónapokban, csodálattal tölt el, ahogyan nyilvánosan beszélt a diagnózisáról, és tudom, ez rendkívül jót fog tenni a tudatosság növelésében. Remélem, most kap elég időt, teret és intim szférát a gyógyuláshoz

- írta a bejegyzésében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás