promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg és Meghan Markle beinthet a rákkal küzdő Katalin hercegnének, a betegségek ellenére is nagy balhéra készülhet a sztárpár
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy királyi szakértő elárulta hogyan érintette Harryt és Meghant Katalin hercegné betegségének a híre.

A brit királyi család háza tájáról az utóbbi időben szinte csak rossz híreket kaptunk, a jelenlegi uralkodó III. Károly után ugyanis mint kiderült Katalin Walesi hercegnénél is rákbetegséget diagnosztizáltak.

Vilmos herceg felesége a diagnózist egy nem olyan túl régen megtörtént hasi műtét után kapta meg, a betegség tényét ő maga jelentette be egy videóban.

Katalin a szívbemarkoló videóban bevallotta, hogy a rákbetegség kiderülése váratlan volt a számára, sőt sokként érte, de elkötelezett a gyógyulás mellett, és mindent meg fog tenni ennek érdekében. A felvételből betegsége kapcsán kiderült az is, hogy preventív kemoterápiával gyógyítják az orvosok.

A megrázó bejelentés után természetesen özönlöttek az üzenetek Vilmos herceg feleségének, melyek között feltűnt az állandóan balhéba keveredő Harry Herceg és Meghan Markle üzenete is. A hírek szerint a Sussexieknek korábban fogalmuk sem volt Katalin betegségéről és ők is csak a váratlan videóüzenetből értesültek róla, ami bennfentesek szerint nem érintette igazán jól őket.

A királyi életrajzíró és történész, Hugo Vickers egyébként megdicsérte Sussex hercegét és hercegnőjét, amiért azonnal reagáltak Katalin  betegségének hírére, de szerinte Meghanéknek most az lenne a legjobb, ha Kaliforniában maradnának, ahelyett, hogy visszatérnek az Egyesült Királyságba, ami ismét csak felhívnák magukra a figyelmet.

Vickers szerint Harry és Meghan üzenete nagyon szép volt, ám kijelentette, hogy a hírek szerint nem valószínű, hogy a két testvér, Vilmos és Harry ennek ellenére újra találkozna egymással. Ahogy a Mirror által idézett interjúban kifejtette:

Nem hiszem, hogy ez jelenleg szóba került, hogy őszinte legyek. rettenetesen sok dolognak meg kell történnie, mielőtt ez lehetségessé válhat

- mondta a szakértő.

A walesi hercegnő rákos megbetegedéséről szóló hírek után Meghan és Harry hivatalos közleményt adott ki, amely így szólt: „Mielőbbi gyógyulást kívánunk Katalinnak és kitartást a családnak! Nagyon bízunk benne, hogy ezt megtehetik privátban, békében."

Egy másik szakértő Lynn Carratt szerint azonban ez a rövid üzenet, és az, hogy ez is a nyilvánosság szeme előtt történt csak még inkább a Harry és Vilmos közötti távolságot és szakadást mutatja, de semmi jele nincs a javulásnak ugyanakkor elmondta, hogy:

Biztos vagyok benne, hogy leginkább Harryt viselte meg Katalin betegségének a híre. A Meghannel kötött házassága előtt nagyon közel állt hozzá, és úgy emlegette őt, mint a soha nem volt nővére. 

Sokak szerint azonban az, hogy nem szóltak Harrynek és Meghannek külön Vilmos herceg feleségének betegségéről komoly indulatokat váltott ki a királyi párból, sőt eléggé meg is sértődtek a történteken, a helyzet súlyára való tekintettel azonban most a korábbiakkal ellenétben igencsak visszafogták magukat, ám náluk sosem lehet tudni mikor alakulhat ki egy újabb botrány körülöttük.

Harry és Meghan Katalinnak küldött üzenetével az alábbi videóban bővebben is foglalkoznak!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás