promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem Katalin hercegné rákbetegsége okozza az egyetlen problémát a brit királyi családban, a monarchia jövője is veszélybe került a váratlan fejlemények miatt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon rossz előjelekre figyelmeztet a szakértő III. Károly és Katalin hercegné betegsége kapcsán.

A brit királyi család kapcsán az utóbbi időben szinte csak rossz híreket kaptunk, a jelenlegi uralkodó III. Károly után ugyanis mint kiderült Katalin Walesi hercegnénél is rákbetegséget diagnosztizáltak.

Vilmos herceg felesége a diagnózist egy nem olyan túl régen megtörtént hasi műtét után kapta meg, a betegség tényét ő maga jelentette be egy videóban.

Katalin a szívbemarkoló videóban bevallotta, hogy a rákbetegség kiderülése váratlan volt a számára, sőt sokként érte, de elkötelezett a gyógyulás mellett, és mindent meg fog tenni ennek érdekében. A felvételből betegsége kapcsán kiderült az is, hogy preventív kemoterápiával gyógyítják az orvosok.

A walesi hercegnő rákdiagnózisa ugyanakkor elkerülhetetlen törést okoz a brit királyi családban, egy szakértő szerint ugyanis Katalin biztosan nem lesz majd képes ellátni királyi kötelezettségeit egy jódarabig.

Joe Little szerint a királyi feladatok elkerülhetetlen csökkenése következik be Katalin rákdiagnózisa miatt. A Majesty magazin 1999 óta vezető szerkesztője azt mondta, hogy ez egy igen megrázó időszak a monarchia számára, hiszen két magas rangú figura is kiesett az aktív dolgozók köréből , és hozzátette, hogy a hercegné péntek esti bejelentése hatalmas sokkot okozott rengeteg ember számára.

A hírek szerint egyébként a szintén rákkal küzdő Károly király azt tervezi, hogy Húsvét vasárnap ő vezeti majd a királyi családot az éves istentiszteleten. A király azt is elmondta, hogy nagyon büszke a walesi hercegnőre, amiért a nyilvánosság elé tárta sokkos rák diagnózisát és hatalmas lelki erőről tett ezzel tanúságot.

Láthatóan tehát mind Károly király, mind Katalin hercegné az összes erejével a gyógyulásra koncentrál, sokan már a legrosszabbat látják jönni a brit királyi család háza táján. Károly és Katalin betegségének részleteiről ugyanis csak vajnyi kevés információt közöltek, így még azt sem lehet tudni, hogy pontosan milyen típusú rákbetegséggel küzdenek a felek, így a felépülésük esélyeiről sincsenek megnyugtató hírek velük kapcsolatban, melyek csak még inkább növelik az aggodalmat, a szakértő szerint pedig akár a brit királyi család összeomlását is okozhatják - írja a Mirror.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás