promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin rákbetegsége miatt léphetett félre Vilmos? Óriási a nyomás most a trónörökösön
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalint a betegsége mellett ezek a gyomorforgató pletykák is kínozzák.

Egészen rettenetes hírt kapott tegnap este a világ: a britek imádott Katalin hercegnéje, három gyermek csodálatos édesanyja szörnyű betegséggel küzd. Minden bizonnyal rákbetegséggel küzd a hercegné, a jelek legalábbis daganatos elváltozásra utalnak, ám Katalin óvatosan fogalmazott, így ezt még nem kezelhetjük tényként.

Katalinnak korábban egy hasi műtétje volt, amiről a palota nem közölt részleteket, a hosszas hallgatás után pedig egyre biztosabbak voltak benne az emberek, hogy titkol valamit a palota. A rájuk nehezedő nyomás miatt kénytelenek voltak reagálni, főleg a múltkori kellemetlen photoshop-os incidens miatt, így Katalin nyilatkozata már nagyon időszerű volt.

A hivatalos verzió szerint szerető férje és gyermekei körében gyógyul, azonban egyre erőteljesebbek azok a hangok, amit azt sutyorogják, hogy az idilli házasság mögött valójában sötét titok húzódik. Egy Rose Hanbury nevő nő kavarta fel az állóvizet, akit már nem először hoznak hírbe Vilmos herceggel. Állítólag a trónörökös és a felső körökben mozgó nő már korábban is közel kerültek egymáshoz. Természetesen az érintettek mindent tagadtak, azonban sokan árulkodó jelnek vették, hogy Katalin határozott felszólítással eltiltotta Vilmost a nőtől, semmilyen módon nem érintkezhettek egymással.

 2019 óta tartja magát az az elmélet, hogy Vilmos és Rose között intim viszony van, többen ennek tulajdonították Katalin hercegné eltűnését is, mondván, hogy idegösszeomlást kapott Vilmos herceg árulásától.

Rose nagymamája szoros kapcsolatban állt II. Erzsébet királynővel, koszorúslányként jelent meg a néhai királynő esküvőjén. Rose egyébként szintén férjezett és három gyerek édesanyja. Sokaknak feltűnt, hogy már ő sem viseli az eljegyzési gyűrűjét és Katalin legutóbbi fotóján az első amit kiszúrtak, hogy a hercegné is megvált a hitvesi ékszertől.

Rose igazán vonzó nő, modellkét és kutatóként is dolgozott, ráadásul külsőre is nagyon hasonlít Katalinra, szóval Vilmosnak van egy zsánere.

Itt tudhatsz meg többet Rose Hanburyről, a nőről, aki elvileg elcsábította Vilmost és aki miatt a megcsalás árnyéka vetült a világ egyik legszebb és legboldogabbnak hitt párjára:

Nem Vilmos lenne az egyetlen férfi, aki rossz döntést hoz a ránehezedő nyomás miatt és finoman szólva sincs jó időszak a herceg mögött. Nagymamája elvesztése és édesapja betegsége, valamint testvérével való rossz viszonya után az is egyre valószínűbb, hogy a vártnál korábban kerül korona a fejére. Most pedig még Katalin betegsége is rányomja a bélyeget a mindennapjaira, így nem lenne furcsa az, hogyha menekülve a rengeteg probléma elől egy másik nő karjaiban találna vigaszra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás