promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a szívfájdító pillanat, így közölte a tévé Katalin hercegné betegségét élő adásban Angliában
Borítókép:  Ferrari Press Agency/Profimedia/Prince and Princess of Wales
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem számítottak erre a nézők, Katalin szólt a néphez egy videóban.

Az elmúlt időszakban nagyon rossz hírek érkeztek a brit királyi család háza tájáról több családtag is rákbetegséggel küzd. III. Károly kapcsán például az elmúlt hetekben már elképesztő összeesküvés-elméletek láttak napvilágot, több sajtótermék már arról írt, sokan persze kérdőjellel, hogy a király lehet, hogy meghalt. A Buckingham-palota persze közölte, hogy ezek a hírek hamisak, és álhírek.

Legutóbb pedig Katalin hercegné kapcsán kezdett őrült teóriák gyártásába a világháló, korábban közöltek egy képet a hercegnével, de a képet a lapok elkezdték pixelről-pixelre nézegetni, és megintcsak pletykákkal teltek meg az újságok.

Katalin hercegné nem várt tovább, és a tévében közölte, hogy mi történt vele. A BBC adta le azt a videót, amelyben Katalin a betegségéről beszél hosszabban, de nagyon erős hittel néz a jövőbe.

A hercegnét most daganatos betegséggel kezelik, és kemoterápiás kezelésre jár. Korábban arról lehetett hosszan olvasni, hogy januárban műtötték meg, hasi műtéten esett át a hercegné, majd hosszú hónapokig nem jelent meg a nyilvánosság előtt. Most azt is közölték, hogy Katalin mostani betegsége csak a műtét után derült ki, a szövettani eredményekből látták a szakemberek. A kezeléseket pedig már meg is kezdték.

A BBC-n az adás is rendhagyó módon kezdődött, bejátszották Nagy-Britanniának Katalin hercegné üzenetét:

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás