promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana hercegné súlyos betegséggel küzdött, ez lehet a baja Katalinnak is? Ezért titkolózhat ennyire megszálottan Vilmos herceg
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre több jel utal arra, hogy ugyanabban a betegségben szenved Katalin mint férje édesanyja, ez nagyon kellemetlen a palotának.

A kezdeti találgatások mára elkeseredett kétségbeesésbe csaptak át Katalin hercegné állapotával kapcsolatban. A britek és a királyi között nagyon szoros kötelék van, őszintén szeretik és törődnek a családdal, ráadásul Katalin toronymagasan a királyi család egyik legnagyobb megbecsülésnek örvendő szereplője. Sokan sokszor kifejezték azt, hogy mennyi párhuzamot látnak közte és férjének édesanyja, Diana hercegnő között. Dianát imádta a nép, közvetlensége és gyakran etikettet megszegő magatartása miatt, nem véletlenül aggódtak azon, hogy a Károly Kamillával való viszonya és a zátonyra futott házasság hogyan befolyásolja majd a közvéleményt.

Végül a botrány elcsendesült és mindkét fél új életet tudott kezdeni, ez azonban nem tartott sokáig. Diana hercegné tragikus módon elhunyt, nem sok jutott neki a boldogságból.

Kevesen tudják, de a mindig mosolygós hercegné szörnyű érzésekkel küzdött, amit igyekezett nem mutatni a nyilvánosság előtt, a palota falain belül azonban nyílt titok volt a betegsége. Gyönyörű és sudár alkatát nem csak az egészséges életmódnak, hanem egy szörnyű betegségnek is köszönheti. Diana bulímiától szenvedett, hosszú éveken keresztül, melynek jellegzetes tünete a falásroham utáni önhánytatás és az ételhez való egészségtelen függő-félelmi viszony.

Bár Diana sokáig titkolta betegségét, végül nyilvánosan is beszélt róla és felvállalta, ezzel sorstársainak is erőt adva. Ezt a mozzanatot a hercegné életéről készülő sorozatban is feldolgozták:

Mivel a palota szisztematikusan nem nyilatkozik Katalin (elvileg rutin) hasi műtétjéről, így az emberek kitöltik az információhiány okozta réseket saját teóriákkal. Van azonban egy, ami az összes többinél több követőre talált és tulajdonképpen egészen épkézláb bizonyítékokat sorakoztattak fel érvekként. Többekben felmerült, hogy Katalin is evészavarban szenved és azért nem adnak ki közleményt, mert kínosan érintené őket, hogy egy mentális betegség kétszer is előfordul a családban. Vilmosnak különösen fájhat ez a téma, mivel személyesen is érintett édesanyja által, elmondhatatlan terhet róna rá, ha felesége is ugyanolyan módon szenvedne, mint Diana. Azt is bizonyítékként sorakoztatták fel, hogy Katalin az évek elteltével egyre vékonyabb lett, néhány utolsó fotóján már egésze kisméretű ruhát hord, amely még így sem ér hozzá a derekához, lóg rajta. Persze sokszor elmondta a hercegné, hogy mennyire fontos neki a sport és az egészséges életmód, mindazonáltal illene a képbe az, hogy a fogyást nem csak a tudatos életmód okozza. Volt, aki a Katalinra nehezedő mentális nyomással indokolta, például hogy még mindig feszültség van Harry és Vilmos között, azonban ezt sem erősítette meg hivatalos forrás.

A titkolózás úgy tűnik nem ér véget egyhamar, viszont Katalin étrendjéről is csináltak egy kisfilmet. Nézzétek meg és döntsétek el, hogy ez elegendő-e ahhoz, hogy a hercegné ennyire vékony maradjon:

Forrás: Kiskegyed magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás