promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtörtént a legrosszabb, haláleset a brit királyi családban: a palota közleményt adott ki
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem hallgathatnak tovább, gyászol az ország, Károly király is megszólalt.

Egészen rémes korszakát éli a brit királyi család. Sorra érik őket a tragédiák és egy pillanatra sem lankadhat az aggodalmuk. A nép és a világ is hatalmas figyelemmel figyeli a történéseket, ugyanis több családtag is komoly egészségügyi problémákkal küszködik. Katalin rutinműtétnek induló hasi operációja óta eltűnt a nyilvánosság elől a hercegné és csak találgatások vannak azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen is az állapota. A megnyugtató hírektől a drámai halálhírkeltésig mindenről lehetett ár olvasni, azt pedig, hogy mi az igazság, egyelőre csak a bennfentesek tudhatják.

Aztán ott van a nem olyan régóta trónon lévő Károly király kálváriája is. Az uralkodót rákbetegséggel diagnosztizálták, ez pedig tovább súlyosbítja az amúgy is rossz a közhangulatot. A pontos betegsége, illetve annak súlyossága még nem derült ki és bármennyire is optimisták vagyunk, az sajnos tény, hogy a király már nem fiatal, így a szervezete is nehezebben veszi fel a harcot bármilyen betegséggel szemben.

Sára yorki hercegné egészsége sincs a legjobban: a korábban már mellrákkal kezelt arisztokrata most éppen egy újabb teszt eredményére vár. Ebből volt kiderülni, hogy a bőrén lévő elváltozás rosszindulatú bőrrákot jelent-e.

Most pedig egy váratlan haláleset rázta meg az udvart: Lady Gabriella Windsor férje, Thomas Kingston váratlanul, tragikus hirtelenséggel elhunyt. A férfit a szülei otthonában találták meg, holtan, azt kizárták, hogy idegenkezűség történt volna. Felesége hihetetlenül fiatalon, 42 évesen lett özvegy és az egész családot megrázta az eset. Katalin húga, Pippa Middleton kifejezetten jó barátságot ápolt Thomas-szal, de Károly és Kamilla is közeli viszonyban voltak a házaspárral.

Vilmos és Harry is remek viszonyban voltak Gabriellával, gyermekkorukban szomszédok voltak a Kensington palotában. Esküvőjükön az egész család jelen volt, Erzsébet királynő és Fülöp is megjelent az örömteli eseményen, de Harry herceg is újszülött gyermeke mellől sietett el a nagy eseményre. Hatalmas megtiszteltetés érte a párt: Erzsébet királynő maga adta a fogadást Windsorban. Lady Gabriella műfordítóként és angoltanárként tevékenykedett, összesen három diplomát szerzett. Férje befektetésekkel foglalkozott, korábban Irakban volt katona és túsztárgyaló, mindketten hatalmas köztiszteletnek örvendtek.

Károly király is közleményt adott ki, melyben ezt írta: Gondolataim Gabriellánál vannak és imádkozom érte.

A férfi 45 évesen hunyt el, gyermekük nem volt. Az esküvőjükről készült megható felvételeket a lenti videóban tekintheted meg:

Forrás: independent.co.uk, story magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás