promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamillát nem csak Károly herceg betegsége sújtja? Katalin egyik gyermeke durván pikkelhet rá, sokan Diana hercegnét okolják
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokatmondó videó került elő: újabb kirobbanó ellentét várható a királyi családban, ráadásul Katalin egyik gyermeke lesz a fekete bárány?

Az utóbbi időben mintha átok sújtaná a királyi családot: sorra érkeznek a rossz hírek a britek háza tája felől. Erzsébet királynő halála az egész világot megrázta, most pedig újabb tragédia készülődik, bár az orvosok még bizakodóak. Mint az nem olyan régen kiderül Károly király súlyos rákbetegséggel küzd, melynek egyelőre még nem hozták nyilvánosságra a részleteit, de Katalin is kórházi kezelésre szorul, melyről a királyi család szintén mélyen hallgat. Érthető, hogy nem akarják megijeszteni az embereket, azonban ebben az esetben a legrosszabb amit tehetnek, az a hallgatás. Mivel az emberek kíváncsiak, szeretik őket és aggódnak értük, így érthető, hogy szárnyra kelnek elképesztő találgatások, amik aztán még nagyobb pánikhangulatot okoznak, mintha kiderülne az igazság.

Károly felesége, Kamilla királyné most biztosan nagyon nehéz időkön megy át. Szeretett férje alig foglalta el a trónt és máris ekkora teher nehezedik rájuk: az öröklés után és a közfeladatokba beleszokva most meg kell birkózniuk a szörnyű kórral is. Az sem elhanyagolható tény, hogy nem fiatalok már, azonban ha az orvostudomány győzedelmeskedik, még rengeteg szép év várhat rájuk. Egyelőre az is kérdéses, hogy Károly lemond-e a trónról, ezzel Vilmosnak átadva a stafétát, de előbb vagy utóbb meg fog szólalni a királyi család mindenre választ adva.

Kamilla és Károly kapcsolata nem volt zökkenőmentes: Károly igazi szerelmének tartotta a nőt, azonban végül Diana-t vette el, aki Vilmos és Harry édesanyja. Házasságuk végül zátonyra futott, Diana pedig tragikus körülmények között elhunyt, hatalmas űrt hagyva maga után. Károy és Kamilla szerelme végül beteljesedett és úgy tűnt, hogy az udvar is elfogadja a válás után új életet kezdő párt, azonban most egy furcsa videó kezdett terjedni a neten és az emberek fantáziája teljesen beindult. Kate-nek és Vilmosnak gyermeke van, a legidősebb György herceg, a kis Sarolta hercegné és a legfiatalabb kis renitens, Lajos herceg. Katalin idősebb gyermekei mindig kifogástalanul viselkednek, igen ritkán okoznak édesanyjuknak kellemetlen pillanatokat és jobbára az is hasfogó nevetésbe fullad, még Katalintól, a közvélemény pedig imádja amikor a gyerekek rosszalkodnak és egy pillanatra kiesnek a szerepükből.

Most sem történt ez másképp, azonban a kamera több eseményes Sarolta arcára közelített mikor lopott pillantást vetett Kamillára és a látvány bizony nem túl szívderítő: nem kell ahhoz nyomolvasónak lenni, hogy a kislány arcán dühvel kevert szomorúságot lássunk, aminek nem igazán tudjuk az okát. Bár a palota minden konkfliktust bizalmasan kezel, könnyedén elképzelhető, hogy Sarolta nem szívleli Kamillát. Nincs közöttük vér szerinti kötelék, illetve a kislány vélhetően hallotta Vilmos és Harry szeretett édesanyjának a történetét és elképzelhető az is, hogy már ennyi idősen is felfogta ennek súlyát és neheztel Károly második feleségére. Egyesek egészen odáig merészkedtek, hogy a kis Sarolta Diana reinkarnációja, ennek az elméletnek pedig meglepően sok követője van az interneten. Matematikai számításokkal, időpontokkal, a külső jegyek és gesztusok összehasonlításával próbálják magyarázni az összefüggést, szívszorító magyarázatként hozzátéve, hogy Diana annyira szerette a gyermekeit, hogy nem bírta őket elveszíteni. Természetesen ezek teóriák, így maradjunk a tényeknél: a videót elnézve a kislánynak valami gondja van és kicsit kutakodva a témában nem találtam olyan felvételt, ahol máson is ilyen elkeseredett, dacos arccal felejtette volna rajta a szemét

Ti mit gondoltok? Mit láttok a videón? Véletlen egybeesés, vagy tényleg valami nyomasztja a kis hercegnőt?

Reméljük, hogy bármilyen konfliktus is van kettőjük között, azt sikerül majd tisztázniuk, ugyanis nagyon fontos, hogy összetartson a család. Vilmos és Katalin szíve pedig biztosan megszakadna, ha esetleg a kis Sarolta is Harry és Meghan útjára lépne, kibékíthetetlen ellentéteket hagyva maga után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás