promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle többé nem Meghan Markle: Harry herceg feleségének súlyos döntése ismét kiverte a biztosítékot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan ismét nagy botrányt váltott ki.​

Úgy tűnik Meghan Markle arra használta fel férjével közös új weboldaluk elindítását, hogy változtatásokat hajtson végre saját nyilvános megítélésén, mégpedig a hivatalos neve megváltoztatásával.

Sussex hercege és hercegnéje úgy döntött, hogy még ezen a héten elindítja a sussex.com-ot, ahol megdöbbentő dolog fogadta a rajongókat, Meghan ugyanis teljesen elhagyta a vezetéknevét az oldalon. Ez pedig egy szokatlan lépés. Míg ugyanis a királyi család tagjai nem használnak vezetéknevet – sem Harrynek, sem Vilmos hercegnek nincs ilyen a születési anyakönyvi kivonatán – Meghan a 2018-as házasságát követően folyamatoasan használta a „Markle” nevet. Valószínűleg egyébként ez a döntés korábbi színésznői karrierjéhez köthető, tekintettel arra, hogy a közvélemény régóta a teljes nevén ismerte.

A fő weboldalon a házaspár képe dominál, amely mellett a következő szöveg áll:

 Harry herceg és Meghan, Sussex hercege és hercegnéje hivatalos oldala

A főoldalon a királyi címer is látható, ám Harry herceg feleségét a névjegy részben egyszerűen Meghannak, Sussex hercegnőjének nevezik, ami igencsak furcsa. A hercegné ezen lépése pedig heves vitát és felháborodást váltott ki a kritikusai körében is, akik szerint a házaspár királyi státuszának hangsúlyozására használja a weboldalt, de azt úgy teszik, hogy a királyi családról még csak említést sem tettek.

Meghan profiljában például a királyi család egyetlen említése a következő: "2018-ban Meghan feleségül ment Harry herceghez és így Sussex hercegnője lett."

A mostani Sussex megnevezésre való áttérés évekkel azután történt, hogy Harry és Meghan 2020-ban amikor Amerikába költöztek lemondtak a királyi családban betöltött szerepeikről.

Nagy bajuk lesz még a Sussex használatával. Ez egy királyi cím, és ha van valamiféle kommerszkedés lesz vele akkor leállítják. Egyszerűen megdöbbentő, hogy nem látják, milyen gagyi ez az egész

- mondta a Mirrornak egy forrás, ám egy a királyi párhoz közel álló informátor azonnal visszavágott:

Harry herceg és Meghan Sussex hercege és hercegnője. Ez tény. Ez a vezeték- és családnevük.

- mondta a másik forrás.

Ennek ellenére azonban mint látható Harry és Meghan még Károly király betegségének közepette is képes ennyire komoly botrányt kiváltani.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás