promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kómába eshetett Katalin hercegné? Összeomlottak a britek a megrázó hír hallatán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy spanyol hírműsorban számoltak be róla, hogy Katalin hercegné kómába esett a hasi műtétje után.​

Az utóbbi hetekben nagyon sokkan aggódtak Katalin hercegné miatt a váratlan kórházba kerülése és műtéte kapcsán. Noha a Buckingham-palota mindent megtett annak érdekében, hogy biztosítsa a királyi család rajongóit arról, hogy a walesi hercegnő jól van, és hasi műtétje nem annyira komoly, így is nagyon sokan aggódtak az egészségéért.

A családhoz közel álló források pedig most azt mondták  a People magazinnak, hogy Katalin a barátaival és a családja nagy részével sem osztotta meg a betegségével kapcsolatos részleteket, így a dolgok nagyon komolynak hangzottak a Buckingham-palota által megosztott 10-14 napos gyógyulási időszak miatt.

"Komolyan hangzik, hogy mennyi időt vesz igénybe a felépülése, dee nagyszerű kezekben van, sok törődést és támogatást kap majd otthon. Biztos vagyok benne, hogy vissza fog térni."

 – mondta korábban egy a királyi családhoz közel álló forrás. Most pedig újabb döbbenetes hírek láttak napvilágot a hercegné műtétje kapcsán. A 13 éve Spanyolország legnézettebb csatornája, a pletykaműsorairól ismert Fiesta, ugyanis a minap egy olyan információkat tettek közzé, emlyek szerint Vilmos herceg felesége kómába esett a műtétje után.

A Buckingham-palota tisztviselői állítólag dühösek lettek miután a spanyol hírműsor kitálatlak arról, hogy Katlain hercegné kómába esett, és nagy veszélyben volt a hasi műtétjét követően. Concha Calleja újságíró azt is állította a műsorban, hogy az orvosoknak gyorsan kellett cselekedniük, hogy megmentették a a hercegné életét.

Az 59 éves nő, aki királyi szakértőként szerepelt a spanyol tévében, azt mondta, hogy az orvoscsapat „drasztikus” lépései közé tartozik a 42 éves walesi hercegnő intubálása és mestersége kómába helyezése is.

"Súlyos szövődmények léptek fel, amelyekre nem számítottak, mert a műtét jól sikerült, de a felépülés utáni időszak már nem igazán."

A spanyol Fiesta hírtelevízióban megfogalmazott állításait azonban a Buckingha-palota azonnal cáfolta.

"Ez teljes nonszensz. Ez az újságíró meg sem próbálta ellenőrizni a tényeket, amiket állított, egy szava sem igaz."

- mondta egy királyi családhoz közel álló forrás a The Telegraphnak. Szintén határozottan cáfolták azon állításait is, miszerint Katalint december 28-án vitték először kórházba, ahol több napig bent tartották, miután már régóta rosszul érezte magát.

Vilmos herceg felesége a mostani hét elején tért haza, miután két hétig kórházban volt a hasi műtétet követően. A királyi források pedig azt mondták, hogy a felépülése jól halad és most otthonról folytatja a gyógyulást - írja a Daily Mail

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás