promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné egy ősrégi házba tért vissza a műtéte után, történelemkönyvekbe illő viskóban él Vilmos herceg a családjával
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

1800-as években épült házban él családjával Vilmos herceg, ide tért vissza Katalin herceg a műtéte után. 

A walesi herceg és hercegnő, vagyis Vilmos herceg és Katalin hercegné 2022 nyarán gyökerestül felszámolta életét Londonban, három gyermekükkel Windsorba költöztek, hogy a nyugodtabb élettempóban éljenek. Noha Vilmos herceg és Katalin  nem vett végleg búcsút londoni rezidenciájától a Kensington Palotában – továbbra is az 1A apartmanjukat használják, amikor munkájuk van a fővárosban –, bájos, windsori székhelyű Adelaide Cottage nem is lehetne távolabb az előző életszínvonaluktól. 

A trónörökös és családja élete meglehetősen szerény az egykori londoni életmódjukhoz képest. A költözés közepette azt is bejelentették, hogy korábbi dadájuk, Maria Teresa Turrion Borrallo már nem él a családdal, sőt személyzetük sincs a házban. Ahol most laknak az egy négy hálószobás épület, ahol pont elfér az öttagú család. Egészen pontosan a Windsor Home Park birtokon található Berkshire-ben, ahol a Windsori kastély is található, körülbelül 10 perc alatt elérheti a fő kastélyt.

Íme, egy videó, amelyben jól látható Vilmos és Katalin jelenlegi lakhelye. Nem az a luxusház, amelyet az ember elképzel hozzájuk. 

Az Adelaide Cottage gazdag története a 17. századig nyúlik vissza. Az 1831-ben épült, Jeffry Wyatville építész által tervezett ingatlan egyes részeit a Royal Lodge-tól vették el, amely jelenleg András herceg otthona. Az ingatlant gyakran látogatta Viktória királynő, aki teát fogyasztott a területen. Korábban a néhai II. Erzsébet királynő Harry hercegnek és Meghan Markle-nek is felajánlotta, hogy lakjanak itt, de ők a Frogmore Cottage mellett döntöttek. 

A walesiek vidékre költözésének több oka is van. Eleinte azt hitték, hogy közelebb tudnak így kerülni II. Erzsébet királynőhöz, aki sajnos abban a hónapban halt meg, amikor a család elköltözött.  Egy másik ok az, hogy kilépjenek a londoni körforgásból, több magánéletet biztosítva gyermekeiknek, és egy másik hajtóerő lehet az is, hogy most közelebb vannak Katalin családjához. 

Forrás: Hello!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás