promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg sokkoló kijelentést tett a jövőjéről, Harry herceg már készülhet is az uralkodásra?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vilmos herceg korábban többször is kijelentette, hogy ő bizony nem akar király lenni.

A brti királyi család háza táján folyamatosan a botrányok és a konspirációk és szinte nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki valami titok, vagy rejtély a legnépszerűbb tagjairól. A jelenlegi uralkodót III. Károlyt elsőszülött fia, Vilmos herceg követi majd a trónon az öröklési sorrend szerint, ám egy királyi szakértő szerint nem biztos, hogy Vilmos a legalkalmasabb a királyi szerepre.

Ő ugyanis azt állítja, hogy Diana hercegné egy idő után mát úgy gondolta, hogy fiatalabb fia, Harry herceg „felkészültebb” a királyi szerepre és ő jobb uralkodó lenne, mint idősebb fia Vilmos.

A két fivér kapcsolatáról tudni lehet, hogy bár gyerekként még közel álltak egymáshoz, Vilmos herceg és Harry herceg mindig is különböző életutakon jártak. Az idősebbik testvér a születése óta tudja, hogy valószínűleg egyszer király lesz, ezzel szemben „tartalékosként”, a sokadikként a sorba Harry élete sokkal kevésbé volt megtervezett, mostanra pedig már a királyi családtól is függetlenedett feleségével, Meghan Markle-lel. Eltérő személyiségüket látva pedig édesanyjukban, a néjai Diana hercegnében megfogalmazódott, hogy Harry alkalmasabb lenne a királyi szerepre, mint Vilmos herceg.

A néhai hercegné azt azonban nem árulta el, hogy pontosan milyen szempontok miatt gondolta, hogy legkisebb fia jobban megfelelne a posztra, ám a királyi szakértő azt állítja, hogy Vilmos fiatalabb korában több alkalommal is kijelentette, hogy „nem akar király lenni.”

Robert Jobson  szerint Vilmos őszintesége vezetett oda, hogy Diana titokban Harryt GKH (Good King Harry)-nek – azaz Jó Harry királynak – nevezte. A férfi a Channel 5 William & Harry című műsorának nyilatkozott a téma kapcsán, amit a story.hu szúrt ki: „Harryre ’Jó Harry királyként’ hivatkozott, mert úgy gondolta, hogy a jövőben valószínűleg jobban fel lenne készülve a szerepre, mint Vilmos.”

Harry trónra kerülését egyébként korábban az ismert látnok Nostradamus is megjósolta. Ő ugyani korábban azt jövendölte, hogy III. Károly idős korára lemond majd a trónról, helyére azonban valamilyen oknál fogva nem Vilmos herceg, hanem Harry herceg fog kerülni, aki IX. Henry néven fog majd uralkodni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás