promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggódnak a britek: III. Károlyt nem engedik ki a kórházból, a királyi család is egyre nyugtalanabb
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem engedték haza a kórházból III. Károlyt.

Aggasztó hírek érkeztek III. Károly király állapotáról. A Buckingham-palota nemrégiben ugyanis megerősítette a hírt, hogy meghosszabbították az uralkodó kórházi tartózkodását a múlt pénteken elvégzett prosztataműtétje után, tehát egyelőre biztosan nem folytathatja otthon a lábadozást.

III. Károly megnagyobbodott prosztatáját a Marylebone-i London Clinic-en műtötték meg, és előzetesen az volt a terv, hogy mindössze két éjszakát kell majd a magánkórházban töltenie. A haza engedése azonban mint látható késik, a király ugyanis a harmadik éjszakáját is most már biztosan az orvosok felügyelete alatt tölti, tehát a kórházban marad.

Az uralkodóért felesége, Kamilla királyné is nagyon aggódik, a műtét után ugyanis egy nap alatt háromszor is meglátogatta műtétből lábadozó férjét a kórházban. A királynét egyébként mosolyogva látták kilépni az egészségügyi intézményből.

Kamilla pedig szerencsére a kórház előtt összegyűlt érdeklődőket is tájékoztatta férje jólétéről.

Teljesen jól van, köszönjük

- mondta akkor III. Károly felesége, most azonban úgy tűnik mégsem megy zökkenőmentesen a felépülés.

Egy a brit királyi családhoz közel álló a következőket mondta a hír kapcsán a The Sunnak:

Én előzetesen úgy tudtam, hogy Károly király két éjszakánál tovább csak akkor marad a kórházban, ha valami váratlan probléma adódna. Most azonban azt hallotta, hogy a meghosszabbított kórházi tartózkodása teljes mértékben elővigyázatossági jellegű, de állítólag némi nyugtalanságot okozott a családja körében

Az aggodalom tehát egyre nagyobb III. Károly állapotát illetően. A királynál egyébként január 17-én diagnosztizálták a prosztata megnagyobbodást, miután elment egy kivizsgálásra, mert tüneteket észlelt magán. A király már előzetesen lemondta hivatalos megjelenéseit a következő hónapra, hogy időt adjon magának az operáció utáni felépülésre. A Buckingham-palota a hónap elején erősítette meg, hogy a királynak korrekciós műtéten kell átesnie, de nem árultak el semmilyen információt, hogy mennyi ideig marad kórházban, vagy mennyi ideig tart a felépülése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás