promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly titkolni próbálja Katalin hercegné valódi állapotát? Különös részletek derültek ki Vilmos herceg feleségének egészségügyi problémáiról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy királyi szakértő szerint nem véletlen, hogy III. Károly a Katalin hercegné műtétjéről szóló hírek után azonnal bejelentette, hogy ő is egészségügyi beavatkozások esik majd át.

A brit királyi család háza tájáról több hír is napvilágot látott nemrégiben. Az egyik ilyen, hogy Kamilla királyné nagyon aggódik férjéért, aki még a héten egy komoly műtéti beavatkozáson fog átesni, így fel is szólította a jelenlegi brit uralkodót, hogy hogy lassítson a tempón és pihenjen a közelgő műtét előtt. A másik, talán még meglepőbb hír Katalin hercegnével kapcsolatos, aki szintén egy komoly hasi műtéten esett át nemrégiben.

Kamilla aggodalmában állítólag azt mondta férjének, hogy hagyja most a királyi feladatait és csak az egészségére összpontosítson. Ez azután történt, hogy a Buckingham-palota nemrégiben bejelentette, hogy az uralkodónak a héten megnagyobbodott prosztatája miatt egy műtéten kell átesnie.

Az elmúlt évben, 2023-ban az uralkodó a májusi koronázása után királyi látogatásokat tett többek között Franciaországban, Németországban és Kenyában is. Károly királyt pedig most hétfőn a sandringham-i birtokuk közelében kapták lencsevégre, miután pénteken repülővel oda utazott Balmoralból. A 76 éves királyné egyébként azt mondta nem is olyan rége, hogy férje a helyzethez képest jól van.

A The Sun bulvárlap azonban most arról ír, hogy egy bennfentes azt állítja, hogy a királyné még a múlt héten azt mondta neki, hogy lassítania kell egy kicsit.

A Buckingham-palota egy héttel ezelőtt adott ki közleményt a király tervezett korrekciós műtétjéről nem sokkal azután, hogy kiderült, Katalin hercegné is egy hasi műtét után lábadozik. A királyi család egészségi állapotára vonatkozó nyilatkozatok egyébként nagyon szokatlanok, különösen hogy mindkét esetről beszámoltak a nyilvánosságnak.

Dr. Tessa Dunlop királyi szakértő és történész szerint ez a döntés Katalin hercegné védelme érdekében születhetett meg.

Nagyon szokatlan, hogy a királyi család felfedi a nyilvánosság előtt az egészségügyi problémákat. Ebben a tekintetben a király megnagyobbodott prosztatájáról megosztott információ pedig egészen példátlan volt, ráadásul furcsa is. 

- magyarázta a szakértő a Mirrornak.

Tessa Dunlop szerint a Buckingham-palota a walesi hercegnő nagy hasi műtétjéről szóló hírek után közvetlenül a király egészségi állapotával kapcsolatos nyilatkozat nyilvánosságra hozatala teljesen szándékos volt és ő úgy gondolja, hogy a nyilvánvaló stratégián túl  valami más is lejátszódhatott a háttérben.

Azzal, hogy megosztotta a személyes egészségügyi problémáit, a király kijelentése valóban arra szolgált, hogy elrejtse a Katalin hercegné állapotával kapcsolatos valódi részletek hiányát. A védelmező uralkodó azt is mondhatta volna "Íme legyen valami információja rólam, de tartsa távol mindenki a kíváncsi tekintetét a menyemtől. 

- emelte ki a szakember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás