promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly és Kamilla eltiktolt fia lehet a következő király? Évtizedes rejtélyre derülhet fény
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

II. Erzsébet fiának tényleg van egy eltitkolt fia? 

Évek óta tart az a pletyka, miszerint Kamillának és a jelenlegi királynak III. Károlynak, II. Erzsébet fiának valójában van egy eltitkolt gyermeke. Könnyen lehet, ugyanis a pár már azelőtt is ismerte egymást, hogy Károly elvette volna Dianát. Az pedig már közismert, hogy sokáig szerető státuszban voltak egymással. 

A felvetés onnan indult valójában, hogy egy Simon Charles Dorante-Day nevű ausztrál férfi a közösségi médiában állt ki és vallotta be, hogy ő III. Károly király és Kamilla királynő biológiai fia. Erre azonban semmilyen bizonyíték nincs, de a férfi annyira ragaszkodik az állításához, hogy egy DNS-tesztet is kért a királyi pártól. 

A nagymamám, aki a királynőnek dolgozott, egyenesen azt mondta nekem, hogy Kamilla és Károly fia vagyok

- vallotta be többször Simon Charles Dorante-Day.

A férfit Körülbelül nyolc hónapos korában fogadták örökbe az Egyesült Királyságban, Portsmouthban, amikor Kamilla 18, Károly  pedig 17 éves volt. Állítása szerint egészen addig gondoskodtak róla a királyi családban, de amikor kezdett nagyobbra nőni már nem tudták megfelelően bújtatni. Azt is állítja, hogy elképesztően hasonlít a királyra, sokszor véli felfedezni a saját tükörképében Károlyt. 

Az események idővonala azonban ellentmond a felvetésnek. A pár ugyanis a férfi születése után öt évvel találkozott egymással először, tehát szinte lehetetlen, hogy ők legyenek a szülei. De Simont nem riasztja vissza ez a tény sem, szerinte már 1965-ben is folytattak titkos viszont egymással. Ezenkívül egy másik történettel is előállt, méghozzá azzal, hogy megkereste egy nő, aki azt mondta neki, hogy Fülöp herceg, II. Erzsébet néhai királynő férjének a törvénytelen gyermeke. 

Van rá esély, hogy ő lehet az új király? 

Nostradamus három részben, 1555-ben, 1557-ben és 1568-ban adta ki Les Prophéties (A próféciák) című könyvét. Ez egy 942 költői négysorból álló gyűjtemény, amelyek állítólag a jövőbeli eseményeket jósolják. Ezek egyike a Windsor-házra vonatkozik. Különféle értelmezések szerint Nostradamus próféciája azt jelzi, hogy a brit korona nem fogja tudni követni a szokásos utódlási vonalát. A prófécia arról szól valójában, hogy valaki olyan kerül a trónra, aki soha nem számított rá, hogy király lesz. Emiatt gondolják azt sokan, hogy Károly eltitkolt fiára vonatkozhat ez a jóslat. Ám az, hogy ez valaha is bekövetkezhet arra nagyon kicsi az esély.

A férfiról egy videó is készült, amely megnézése által mindenki eldöntheti, hogy mennyire hasonlít a királyi párra. 

Forrás: Marca.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás