promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem a megcsalás volt a legszörnyűbb amit Károly és Kamilla tettek: vérfertőző kapcsolatban él a királyi pár?
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hogy hagyhatta ezt II. Erzsébet?

Az angol királyi család családfája valószínűleg szövevényesebb egy felhőkarcoló villanyszerelőinek átnyújtott hálózati szerkezeti rajzánál. A hivatalos adatok mellett pedig tulajdonképpen soha nem lehetünk biztosak, hogy a megszületett gyermek hivatalosan elismert szülője valóban az, akit annak mondanak - és ez különösen így volt az internetet megelőző korokban.

Amikor még szinte minden hatalom a királyi család tagjainak kezében összpontosult, a tényfeltáró, oknyomozó újságírás nem volt túl nagy divat, a királyi család tulajdonképpen minden információt kontrollált, ami kikerült róluk.

Amit biztosan tudhatunk, hogy Anglia jelenlegi királya, III. Károly leszármazottja VII. Edvárd angol királynak. VII. Eduárd nagy hatalmú uralkodó volt - királyi címe mellett aktív és elkötelezett szabadkőműves is volt, tulajdonképpen a szigetországi szabadkőművességnek ő volt a vezetője (lásd ITT).

Már önmagában ez a tény rendkívül érdekes, de mi most egy életének egy másik aspektusát vizsgálnánk, amelynek szálai napjainkban futnak össze. VII. Eduárd az angolnyelvű világban egyébként a "Playboy-király" néven fut, viselt dolgairól itt megnézhetnek egy érdekes összeállítást:

VII. Edvárd ugyanis sok királyhoz hasonlóan szeretőket is tartott. Egyik kedvenc szeretője egy Alice Keppel nevű úrihölgy volt. Az udvarban viselt dolgaikról túl sok információ nem látott napvilágot, és nem is tartott ki kapcsolat életük végéig. Alicenek volt férje, akivel 56 évig élt házasságban, férje mindössze pár héttel élte túl Alice halálát.

Hogy miért érdekes nekünk Alice Keppel? Alice Keppelről ma már ugyan nem sokan tudják, ki volt, de egyik dédunokájáról már nagyon sokan tudják, hogy kicsoda: ez a dédunoka nem más, mint III. Károly jelenlegi felesége, a brit királyné Kamilla!

Tehát: III. Károly édesanyja II. Erzsébet, II. Erzsébet édesapja VI. György, VI. György apja V. György, akinek az apja VII. Eduárd - tehát III. Károly közvetlen leszármazottja VII. Edvárdnak, akinek a szeretője volt Kamilla anyai dédnagyanyja.

Bár Alice-nek hivatalos 2 gyermeke született, és egyik sem a királytól, így ez kizárja, hogy III. Károly és Kamilla rokonok legyenek, de a királyi családban bármi megeshet - horribile dictu, de még rokonok házasítására is volt példa. Akárhogy is legyen, azt az ízléstelen poént most kihagyjuk, hogy az egykori és a jelenlegi brit király a hölgyek terén hasonló ízléssel rendelkezik.

forrás: sheknows.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás