promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana szelleme kísérti a Windsor-ház lakóit, Vilmos herceg teljesen kiakadt A korona utolsó évada miatt
Borítókép:  Profilmedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Diana szellemként is visszatér a Netflix népszerű sorozatának utolsó évadában, a brit királyi családról szóló A koronában. Vilmos herceg egyáltalán nem örül a hírnek.

A Netflix 2016 novemberében mutatta be A korona című sorozatát, ami a II. Erzsébet királynő életét és uralkodását mutatja be. A sorozatnak hat évada van, az utolsó évad két részletben kerül fel a Netflix kínálatába. Az első négy rész novemberben, az utolsó hat rész pedig decemberben válik majd elérhetővé, ám még ki sem jöttek az új részek, máris nagy indulatokat váltott ki a sorozattal kapcsolatos hírek.

Az új évadban ugyanis Dianát - egyelőre meg nem erősített források szerint - szellemként láthatjuk majd, miután a sorozatban is feldolgozzák tragikus kimenetelű párizsi autóbalesetét, melyben életét vesztette a hercegnő. Ezek után több jelenetben is szellemként fog visszatérni, Vilmossal és Erzsébe királynővel is lesz közös jelenete a szellem Dianának, aki majd a velük való kapcsolatáról fog elmélkedni.

A brit királyi család egyik közeli barátja a Daily Beast híroldalnak árulta el, hogy a hír érzékenyen érintette Diana idősebb fiát, Vilmos herceget, aki egyébként is pikkel a világ vezető streaming szolgáltatójára.

„Vilmos teljesen rosszul van a ténytől, hogy édesanyja szellemként fog feltűnni a sorozatban”

Vilmos korábban is tett szemrehányást a Netflixnek, amiért édesanyját is elővették a sorozathoz, ám mivel valós eseményeken alapuló FIKCIÓS sorozatról van szó, valójában nem tehet semmit, meg van kötve a keze. Vilmos úgy gondolja, hogy a sorozat bemocskolja és kizsákmányolja az édesanyját. A herceg nem nézte eddig sem a sorozatot, és ez ezután sem fog változni, a Korona mellett Vilmos saját testvérére is haragszik, amiért Harry dokumentumfilmet készített magáról és feleségéről a Netflix számára.

Korábban Richard Fitzwilliam királyi szakértő is nyilatkozott a sorozat terveiről a Mail Online-nak, akkor úgy fogalmazott, hogy ízléstelen az egész ötlet, és érthetetlen, hogy valaki azokkal a képességekkel, amivel a sorozat mögött álló író, Peter Morgan is rendelkezik, így képes írni egy ilyen kétségtelenül tragikus eseményről, ráadásul úgy, hogy nyilvánvaló, mennyire vitathatü lesz a megoldása.

III. Károly és a királyi család többi tagja nem nyilatkozott a sorozat záróévadáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás