promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegnén csodálkozik a világ: olyat tett, ami egyáltalán nem királyi viselkedés
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné mindig ügyel a királyi protokollra, de a gyermekei miatt képes kivételt tenni. 

Katalin hercegnét és Vilmos herceget már többször is éltették, hogy mennyire jó szülők és milyen jól nevelik három gyermeküket. Most pedig egy újabb fotó került elő róluk, amely ismét arról tanúskodik, hogy ők a világ egyik legmenőbb szülői. 

Az édes képet szomszédjuk, Jay Rutland, Tamara Ecclestone férje tette közzé még tavaly, amint október végén, Halloweenkor ellátogattak hozzájuk. A hercegné gyerekivel együtt tette meg a hagyományos ünnepi szokást és csokit gyűjtöttek a szomszédságban. Bevett szokás ugyanis Halloweenkor Angliában és az Egyesült Államokban, hogy a gyerekek ijesztő jelmezekben útnak indulnak a szomszédokhoz és csokikat gyűjtenek. Bekopognak az ajtókon és a "Trick or Treat" vagyis magyarul a "Csokit vagy csínyt" mondat hangzik el. 

A képen a trió látható a Rutland-Ecclestone lakhely nagy fekete kapujában. A négy éves Lajos herceg lelkesen markolja a kaput mindkét ököllel, amíg arra vár, hogy a szomszédok kijöjjenek. 

„Mindenkinek, aki kételkedik abban, hogy Vilmos és Katalin mennyire földhözragadt... Itt Katalin a gyerekeikkel látható, ahogy csokit gyűjtenek a Londonban Halloweenkor”

- vélekedett Jay, az azonban nem világos, hogy pontosan minek öltöztek, de arra lehet következtetni, mintha a család megállt volna az iskolai napról hazafelé vezető úton.

Jay és Tamara egy lenyűgöző, 70 millió font értékű otthonban élnek a pazar kensingtoni irányítószámon, amelyet a herceggel és a hercegnővel, valamint a Kensington Palace 1A lakásukkal osztanak meg. Nem ez az első alkalom azonban, hogy Jay megdicsérte Vilmosékat a gyakorlatias szülői nevelésért. Instagram-fiókjában kérdezhettek tőle a követői, ahol ő megválaszolta, hogy mennyire örült annak, hogy a királyi család tagjai ellátogattak hozzájuk. 

„Kate bekopogott hozzánk Londonban a gyerekeikkel Halloweenkor. "Csokit vagy csínyt". Nagyon barátságos és lényegre törő”

- osztotta meg korábban a férfi. 

Forrás: Hello!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás