promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamilla gyerekei vehetik át Harry helyét a családban? Aggasztó hírek szivárogtak ki a királyi palotából, kérdéses Harryhez eljutott-e már a hír
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vilmos és Harry kapcsolata már menthetetlen, de mi van a fiúk másik két testvérével?

„A boldog családok mind hasonlók egymáshoz, minden boldogtalan család a maga módján az.”

- így kezdődik Lev Tolsztoj nagyszerű regénye, az Anna Karenina.

Az angol királyi család mindig is sokat szerepelt a magazinok címlapján, az angol bulvársajtó már szinte mindent megírt róluk, azonban a családnak vannak olyan tagjai is, akikről meglehetősen ritkán hallani - és ennek az oka sok ember számára meglepő lehet.

Kamilla jelenlegi brit királyné III. Károly második felesége. A királyné távolról sem polgári származású: édesanyja Ashcombe bárójának a legidősebb lánya. Iskoláséveit többek között bentlakásos svájci iskolában és a londoni egyetemen működő párizsi intézetben töltötte, kiválóan beszél franciául, és kedvenc időtöltései közt olyan tevékenységek szerepeltek, mint a rókavadászat és a lovaglás, amik általában szintén nem a munkásosztály szórakozásai.

Kamillának, jelenlegi férjéhez, III. Károlyhoz hasonlóan már volt egy házassága, amiből két gyerek is született, akik ily módon Harry és Vilmos herceg mostohatestvéreinek számítanak. Kamilla még 1973-ban ment feleségül egy magasrangú brit katonához, Andrew Parker Bowleshoz. Ebből a frigyből két gyermek született: Tom (akinek a keresztapja nem más, mint Kamilla jelenlegi férje, a brit király III. Károly!), és egy lány, Laura.
A két gyerekre Harry és Vilmos mellet nem sok médiafigyelem vetül, amit egyébként az érintettek saját bevallásuk szerint nem bánnak. Noha édesanyjuk brit királyné, ők magukat egyáltalán nem tartják a királyi család részének - Tom például már kiadott 7 szakácskönyvet, és az Esquire magazin szerkesztőjeként dolgozik.

Brit újságok már egyébként megszellőztették, hogy III. Károlynak tervei vannak mostohagyermekeivel, és esetleg királyi címmel ruházná fel őket. Hogy Tom és Laura milyen viszonyban van Harry és Vilmos herceggel, arról nem sokat lehet tudni, azonban Tom mindkét herceg esküvőjén ott volt a vendégek között, így valószínűleg rossznak semmiképp nem mondható. Hogy kapnak-e majd esetleg nagyobb szerepet a királyi család életében, egyelőre a jövő zenéje - abban viszont biztosak lehetünk, hogy ha ez így lesz, a brit újságok mindenképpen tudósítani fognak róla.

Aki kíváncsi Vilmos és Harry ritkán látott testvérei, az ebben a videóban megismerheti őket:

Forrás: express.co.uk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás