promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mire készül Károly király? Szívszaggató dolgot kért a fiaitól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Károly király édesapja temetésén találkozott hármasban a fiaival, megható könyörgést intézett feléjük. 

Károly király, Harry herceg és Vilmos herceg egy közös megbeszélés folytatott korábban, hogy megpróbálták leküzdeni a közöttük zajló keserű viszályt. Miután Harry és Meghan Amerikába költöztek végleg elharapódzott a vita közöttük és az sem segített, hogy egy minden feltáró interjút adtak Oprah Winfrey világhírű televíziós személyiségnek. Később, II. Erzsébet halálát követően pedig még egy dokumentumsorozat is kikerült róluk a Netflixre

Harry a költözés után csak néhány alkalommal találkozott apjával és testvérével, ezek egyike 2021 áprilisában történt, amikor Sussex hercege visszatért az Egyesült Királyságba Fülöp herceg temetésére. Károly ekkor találkozott hármasban a fiaival, amely során szívszaggató könyörgéssel fordult hozzájuk. 

Kérlek, fiúk, ne tegyétek nyomorúsággá az utolsó éveimet 

- kérte fiaitól a jelenlegi brit utalkodó. 

 

A herceg a Tartalék című könyvében emlékszik meg a történtekről és arról, hogy azután találkoztak együtt, miután tiszteletét fejezte ki az elhunyt Fülöp előtt. Kifejti,  hogy teljesen kívülállónak érezte magát, amikor elmagyarázta érzéseit a testvérénk és az édesapjának,  mielőtt heves vita alakult ki közte és Vilmos között.

Harry azt is elárulta, hogy Vilmos szinte kényszerítette, hogy szemébe nézzen, hogy elmondhassa neki, mennyire szereti, és mennyire boldognak akarja őt látni. A herceg azt mondta bátyjának, hogy ő is szereti, de elhúzódott, miután közölte vele, hogy„Harry makacssága rendkívüli. 

 Harold, muszáj hallgatnod rám, csak azt akarom, hogy boldog légy, Harold, esküszöm, az  életemre esküszöm

- mondta állítólag Vilmos a testvérének, írja az Express

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás