promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az amerikai Tóth Andiról álmodozik mindenki, fojtogató a szexiség ami a pajkos kincsvadászból árad
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyik napról a másikra emberek kezdtek megőrülni egy eddig ismeretlen színésznőért és nem ok nélkül.

A kérdéses színésznő Emily Rudd és a Netflix eddigi legdrágább sorozatában játszik egy központi karaktert. Igen bonyolult és árnyalt háttértörténetet kapott, azonban ez sem akadályozta meg abban, hogy tökéletesen alakítsa a szerepét és nagyon gyorsan, nagyon nagy rétegnél hatalmas elismerést vívjon ki.

A One Piece című sorozat egy manga adaptáció, amikről tudjuk, hogy a fanatikus rajongók a legapróbb hibára is ugranak, ha a filmes verzió bármiben is eltér az általuk imádott eredeti történettől.

A Netflix azonban úgy tűnik, hogy most nem hibázott, ugyanis a sorozat végigsöpört a világon és betört a népszerűségi listák élére.

Mondjuk valószínűleg ez nem lepte meg a készítőket, ugyanis nem kevesebb, mint 18 millió dollárt költenek el egy-egy rész felvételére, ami valóban példa nélküli a streaming óriás történetében. A One Piece képregényverzióját 1997-ben adták ki, 1999-ben pedig elindult belőle egy animációs sorozat, amely több mint 1000 részt ért már meg, szintén hatalmas, töretlen nézőtáborral.

Az alaptörténet nem túl bonyolult: egy fiúcska maga köré gyűjt egy mindenre elszánt csapatot kincsvadászat céljából, az eléjük kerülő kalandok és nehézségek pedig igazi barátokká gyúrják össze a különböző jellemrajzű szereplőket.

Gyerekeknek, felnőtteknek is igazán ideális kikapcsolódás, nem véletlen a belé vetett bizalom: bőven teljesíteni fogjak az elvárásainkat akkor is, ha már ismertük a sorozat elődjét és akkor is, ha nem.

Emily Rudd Naomi bőrébe bújt, aki a csapat navigátorlánya és ahogy az ilyen történetekben lenni szokott kicsit mindenki anyukája, crush-a, megértő füle és ha szükséges dorgáló hangja.

A színésznő egyébként a mindennapi életben rendkívül bájos jelenség és amikor nem épp kalózruhában tevékenykedik, akkor egészen szemkápráztató és szexi szerelésekbe tud bújni. Amellett pedig nem tudunk elmenni szó nélkül, hogy pontosan ugyanúgy grimalszol és ugyanolyan kézjeleket használ, mint hazánk egyik kedvenc énekesnője, Tóth Andi.

Ha kíváncsi vagy mire gondolunk, akkor nézd végig a fotóiból készült rövid videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás