promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amber Heardot letöltendő börtönre ítélnénk közveszélyes szexiségért, egy szál fehérneműben veti magát a habok közé ahol több férfi is vár rá
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár Amber Heard igazán kiváló színésznő, a szélesebb körű ismertséget nem a filmes szerepei hozták meg neki.

Egy egész világ ismerte meg a nevét először Johnny Depp barátnőjeként, feleségeként, majd a legnagyobb ellenségeként. A közöttük lévő rágalmazási per a legvérszomjasabb, botrányra éhes embereket is megdöbbentette, ugyanis mind a két fél olyan vad dolgokat állított a másikról, amilyenre még nem volt példa a történelem folyamán.

Az emberek teljesen két táborra szakadtak az ügyet tekintve: voltak akik felháborítónak tartották, hogy egy bántalmazott nőt ekkora gyűlöletcunaminak tesznek ki, sokan azonban ennek éppen az ellekezőjét nehezményezték. Miszerint a metoo mozgalom árnyékában rengeteg nő talál ki koholt vádakat és teszi tönkre jelen esetben egy színész karrierjét.

Az igazságot csak az a két ember tudja, akik benne éltek ebben az egészségesnek semmiképpen sem nevezhető kapcsolatban. Depp azóta a maga módján talpraállt, ismét filmekben szerepel és a bandájával is turnéznak (bár a budapesti koncertjük sajnos pont elmaradt, a színész ugyanis nem volt fellépésre képes állapotban).

Heard azonban eltűnt a nyilvánosság előtt és nem igazán foglalkoztatják a stúdiók, de nem volt ez mindig így. Korábban igen sok alkotásban szerepelt, többek között a Majd meghalnak Mandy Lane-ért című horrofilmben is, amiben a főszereplő lányt alakítja.

Nem lepődünk meg a film címén, ugyanis Heard az ártatlan lány szereplében tüzesebb és csábítóbb, mint bármelyik vörös szőnyeges megjelenésén, nem csoda hogy oda vannak érte a férfiak. Sajnos azonban nemcsak a hódolók, hanem egy kegyetlen gyilkos is szemet vet a lányra és egy messzi tanyán próbálja meg őt levadászni.

Itt a film egyik ominózus jelenete, ahol Amber nem fogta vissza magát, szemrebbenés nélkül dobja le magáról a ruhát és ugrik be újdonsült barátai közé. Az egészen biztos, hogy vissza fogjátok tekerni a videót és arra vigyázzatok, hogy ebben a hőségben nehogy veszélyesen felforrósodjatok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás