promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vészhelyzet ultradögös nővérkéjének képéhez defibrillátor ajánlott, így néz ki most az igéző szépség
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű sorozat 15 évadon át, 331 résszel boldogította a tévénézőket és sokak szíve tört össze, amikor véget ért.

A sorozat szinte első pillanatától kedvelték a rajongók és ahogy telt az idő, ikonikus szereplővé nőtte ki magát. Szakmai hozzáállása, empátiája és magánéleti nehézségei sokakból elismerést és együttérzést váltottak ki. Melyik volt ez a szereplő? Nem más, mint Abby Lockhart.

A színésznő 1999-ben csöppent bele a Vészhelyzetbe, szinte a kezdetektől a stáb oszlopos tagja volt, ugyanis az első évad első részét 1996-ban vetítették, karaktere pedig annyira jól teljesített, hogy majdnem az utolsó évadig szerepeltették (a színésznő 2009-ig játszott, a sorozat pedig 2010-ben ért véget).

Karaktere se veled se nélküled kapcsolatban volt a két sármos szépfiúval: Carter doktorral és Luka doktorral. Valószínűleg ez vezethetett ahhoz, hogy néhány kisebb szereplés után ismét egy kasszarobbantó bombasikerben kapott főszerepet: A viszony című sorozat keménykezű, megcsalt feleségét alakította, akit elhagyott a férje egy kaland miatt, ebből pedig minden erejével próbál talpra állni. Itt 2015 és 2019 között láthatták a nézők (egyébként a világ egyik legjobb sorozata, mindenkinek ajánlom, aki szeretne végre nem mézes vattacukortól csöpögő romantikát, hanem hús vér emberi érzéseket és fájdalmat látni a képernyőn). Alakítását Golden Globe díjjal jutalmazták. Többször játszott színházban is, elmondása szerint ez a műfaj is nagyon kedves a szívének.

Az erős jellem valószínűleg az életben sem áll tőle távol, mival korábban mellrákkal diagnosztizálták, azonban a színésznő legyőzte a halálos kórt.

A színésznő most 58 éves, azonban mintha nem fogna rajta az idő, csodálatosan fiatalos és üde mind a mai napig. Itt tudjátok megnézni egyik friss képét, minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy alig öregedett és üdítő látni, hogy a mai műviséggel teli világban a természetesség híve:

Reméljük hamarosan ismét megcsillogtatja a színészi képességeit, kíváncsiak vagyunk, hogy mi vár még rá a filmgyártás világában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás