promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Tom Cruise ritkán látott lánya, hihetetlen nő lett a Mission Impossible sztrárjának csemetéje
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az új Mission Impossible film miatt ismét közszájon forog a népszerű színész és gyakorlatilag minden a premier eseményeivel van tele.

Cikkünkkel most nem a frissen megjelent filmre reflektálunk (amellett, hogy valószíbűleg az egész szerkesutőség megnézi majd), hanem a Tom Cruise életében szereplő csendes "sztárokra" koncentrálunk.

A színészről elmondható, hogy sok hollywoodi sztárral ellentétben kifejezetten a szerepeivel került előtérben.

Aki nyomon követte az életét az kettő komolyabb kapcsolatáról értesült, amiből házasság is lett: ez a két hölgy, aki hosszú távra elcsavarta Cruise fejét, az Nicole Kidman és Tom Cruise volt.

Mindkét hírességgel vállalt gyermeket a sztárszínész. Nicole Kidmannal összesen két gyermekkel büszkélkedhetnek, akik Connor és Isabella Jane Cruise. Előbbi 28, utbbó pedig már a 30. életévét is betöltötte.

Katie Holmes-szal vállalt gyermeke pedig már a 16. életévét tapossa.

Mindkét kapcsolat megromlott és végül válással végződött és sok csúnya pletyka kapott szárnyra a bulvárlapokban.

Azonban most annak a csodálatos lánygyermekünnek szeretnénk egy írást szentelni, aki a szülei hátszele nélkül, önmagától ért el sikereket a saját szakmájában.

Mindig is szeretett volna elrugaszkodni a hollywood-i eszményi világtól, saját jogán, saját személyiségével szeretett volna biztos megélhetést szerezni. Ha rákeresünk, akkor nem sok nyilatkozatot látunk tőle, elszeparálta magát a kíváncsi újságírók elől. Azonban példaértékű módon a család elsődleges volt neki, ugyanis a londoni Delmar Akadémián elvégzett tanulmányai után (ahol maszkmesternek és fodrásznak tanult) Katie Holmes divatcégénél helyezkedett el, ezzel megalapozva a karrierjét.

Nem sokkal később, 2018-ban pedig piacra dobta a saját kollekcióját BKC néven, amely főleg pólókat takart, a saját grafikáival. Valószínűleg ez a szenvedély örök, hiszen Instagramja tanulsága szerintmost is kifogyhatatlan ötletháza a kreatív ötleteknek, számtalan grafikát csodálhatunk meg a közösségi média profilján.

Itt pedig végre megnézhetitek a cikkünk főszereplőjét. Megdöbbentően felnőtt nővé vált a sztárpár kislánya:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás