promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Képkvíz: felismered Tom Cruise filmjeit egyetlen képkockáról? Igazi Mavericknek kell lenned, ha 10/10-et akarsz!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Cruise rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Tom Cruise sokak szerint az utolsó igazán nagy mozisztár, és ez nem véletlen. A színész már több évtizede folyamatosan azon van, hogy a közönség igazán jól szórakozzon a filmjein, és még az őrületes mutatványoktól sem riad vissza, hogy mi a lehető legjobb élményt kapjuk az alkotásaitól. Legutóbb a Top Gun: Maverick című filmmel aratott gigasikert, a tavalyi év egyik legnagyobb durranása volt a film.

A magyarok egyik kedvenc színésze Tom Cruise, aki szinte az összes létező műfajban bizonyított már, és hiába múlt el 60 éves, most is ugyanúgy hozza nekünk a jobbnál jobb akciófilmeket, amikben egyre durvább dolgokat csinál – ez is bizonyítja, hogy neki valóban a legnagyobbak közt van a helye.

Tényleg számtalan olyan Tom Cruise film van, amik sokak számára kedvesek Magyarországon is, és rengetegszer láttuk már őket akár a tévében, akár a moziban. Már csak egyetlen kérdés maradt:

Vajon képesek vagyunk felismerni Tom Cruise filmjeit mindössze egyetlen képkocka alapján?

Ha érdekel a válasz, és szeretnéd próbára tenni a tudásod Tom Cruise filmjeiből, akkor ne habozz, ezt a képes kvízt neked találtuk ki – sok sikert, hátha összejön a 10/10:

Tetszett a kvíz? Ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás