promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Képkvíz: felismered Nicolas Cage filmjeit egyetlen képkockáról? A 10/10 még a legnagyobb rajongóknak se lesz könnyű
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nicolas Cage rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a világ legsokoldalúbb színészét, az Oscar-díjas Nicolas Cage-et, akinek Magyarországon is rengeteg rajongója van. Ez érthető, hiszen a világsztár az elmúlt évtizedekben elképesztően jó filmeket hozott nekünk, amik között volt akció, dráma, thriller, komédia és még szuperhősös alkotás is – hamarosan pedig Drakulaként láthatjuk őt az év talán legérdekesebbnek ígérkező filmjében:

Nicolas Cage egy igazi élő legenda, egy ikon, aki mindig képes meglepni minket, hiszen hol zs-kategóriás filmekben alkot maradandót, hol nagyköltségvetésű hollywoodi alkotásokban tűnik fel, de mindig zseniális alakítást nyújt. Nem hiába mondja rengeteg fiatalabb színész azt, hogy ő a példaképük, hiszen a magyarokhoz hasonlóan ezek az emberek is Nic Cage filmjein nőttek fel – sőt, itthon sokan kívülről fújják a munkáit.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy felismerni Nicolas Cage filmjeit mindössze egyetlen képkocka alapján?

Ha kíváncsi vagy a válaszra, akkor töltsd ki az alábbi képkvízünket, és teszteld a tudásod, hogy mekkora rajongója vagy Nicolas Cage-nek és a filmjeinek – sok sikert, elég nehéz lesz elérni a 10/10-et:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás