promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobj el mindent: vérszívó vámpírként tért vissza Nicolas Cage - Drakula szerepében még a vért is megfagyasztja az ereinkben
Borítókép:  movieweb.com (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Renfield című film magyar nyelvű előzetese, amiben Nicolas Cage alakítja Drakulát.

Az Oscar-díjas Nicolas Cage korunk egyik legfurcsább, legzseniálisabb színésze, hiszen ugyanúgy remekel a blockbusterekben, mint az alacsony költségvetésű, egyből DVD-n megjelenő filmekben, legyenek azok akármennyire is gagyik az alakításától függetlenül. Tényleg lehetetlenség megmondani, hogy a világsztár éppenséggel milyen projektben tűnik fel legközelebb – és a következő munkája is kifejezetten meglepő.

Nicolas Cage elvállalta Drakula szerepét az április 13-án érkező Renfield című horror-komédiában, aminek a címszerepét az X-Men-szériából ismert Nicholas Hoult alakítja. Az alkotás leginkább Drakula szolgájáról szól, aki úgy érzi, hogy toxikus a kapcsolata a „főnökével” – a frissen megjelent előzetes alapján pedig úgy tűnik, hogy igaza van, hiszen a hírhedt vérszívó vámpír eléggé megdolgoztatja őt.

Mondani sem kell, hogy Nicolas Cage már a rövid kedvcsináló alapján is egyenesen fantasztikus Drakulaként, hiszen egyszerre félelmetes és őrülten vicces.

Valószínűleg pontosan ez volt a rendező, Chris McKay (Lego Batman - A film, A holnap háborúja) célja is, ugyanis az előzetes egy poénos, de mégis durva és akciódús filmet ígér, vagyis egy egészen különleges megközelítést kap a Drakula-mítosz – bár már azért is szinte kötelező lesz megnézni a Renfieldet, mert Nicolas Cage szerepel benne, szóval mindenképp igazi csemegére számíthatunk.

Itt lehet megnézni az április 13-án érkező Renfield című film szinkronizált előzetesét, amiben Nicolas Cage mellett Nicholas Hoult és Awkwafina is látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás