promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyetlen feltétele van annak, hogy folytatást kapjon a Top Gun: Maverick
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Cruise pályafutásának legsikeresebb filmje lett a Top Gun: Maverick, de ez még nem jelenti azt, hogy kapunk folytatást.

A fene se gondolta volna, hogy a 36 évvel az első rész után bemutatott Top Gun: Maverick ekkorát fog durranni, hiszen nem elég, hogy világszerte több mint 1,18 milliárd dollárt termelt csak a mozikban, de még a közönség is annyira imádta, hogy jelenleg minden idők 44. legjobb filmje az IMDb toplistáján – vagyis Tom Cruise hihetetlen módon 60 évesen érkezett el a pályafutása csúcsára, ez pedig nem semmi teljesítmény.

A Paramount most minden bizonnyal úgy örül, mint majom a farkának, hiszen valószínűleg egyik fejes sem hitte, hogy ennyit fognak kaszálni ezzel a filmmel. Ilyenkor természetes, hogy a producerek egyből elkezdenek gondolkodni egy potenciális folytatáson, és most a Top Gun: Maverick egyik kulcsfontosságú színésze, a Roostert alakító Miles Teller elárulta, hogy tényleg így van, ráadásul csupán egyetlen feltétele van annak, hogy elkészüljön a harmadik rész.

„Minden Tom Cruise-tól függ. Beszélgettem már vele erről. Meglátjuk”

mondta Miles Teller, akit sokan a Whiplash című mesterműből ismerhetnek.

A színész persze ezer örömmel visszatérne a folytatásra is, hiszen még sosem szerepelt ennyire sikeres filmben, de az egyelőre még kérdéses, hogy Tom Cruise mit tervez a széria jövőjével kapcsolatban, hiszen ő a Top Gun: Maverickkel már bizonyított – ráadásul ahhoz is 36 év kellett, hogy a második rész elkészüljön, így kicsit furcsa lenne, ha most 2-3 év alatt tudnák folytatni.

A rendező, Joseph Kosinski jó eséllyel már most azon gondolkodik, hogyan lehetne folytatni a filmet, de úgy tűnik, hogy tényleg kizárólag Tom Cruise rábólintásától függ a dolog, hogy lesz-e új Top Gun, vagy sem – de ha lesz is folytatás, elég valószínű, hogy sokat kell várnunk rá, mivel a világsztár biztos, hogy nem akar csalódást okozni a rajongóknak.

Itt lehet megnézni a Top Gun: Maverick magyar előzetesét, hátha valaki még nem látta, és kedve támad megnézni a filmet moziban – szerintünk fantasztikus élmény, így csak ajánlani tudjuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás