promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise ezt már nem akarta bevállalni kaszkadőr nélkül, most először mondott nemet egy akciójelenetre
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen érthető, miért nem akarta megcsinálni Tom Cruise ezt az akciójelenetet.

Tom Cruise-ról mindenki tudja, hogy szeret belenevetni a halál arcába, és az életét kockáztatva olyan mutatványokat megcsinálni a filmjeinek forgatásain, amiket a hollywoodi sztárok soha nem tennének meg. Cruise-nak viszont a névjegyévé vált, hogy ő a saját maga kaszkadőre, de persze a biztonság kedvéért mindig ott van vele a tökéletes hasonmása, hiszen a filmsztár bármikor mondhatja azt, hogy ezt most nem vállalom be.

Ez történt most a Mission: Impossible - Leszámolás 1. részének forgatásán is, ugyanis olyasmit kértek volna tőle, amire Tom Cruise azonnal nemet mondott. A magyar mozikban július 13-án debütáló produkció egyik látványos összecsapása során jött el az a pillanat, amikor a szupersztár azt mondta, ugorjon be helyette a kaszkadőr, mert ő ezt nem hajlandó megcsinálni.

A kivételes esetre akkor került sor, amikor Cruise karaktere, Ethan Hunt a főgonosz női orgyilkosával, Parisszel verekszik, akit Pom Klementieff (A Galaxis őrzői-filmek Mantis-e) alakít. A koreográfia szerint Cruise-nak hasba kellett volna rúgnia a színésznőt, ő azonban erre nem volt hajlandó, azt kérte, hogy kaszkadőrrel vegyék fel a mozzanatot.

„Megfeszítettem a hasizmomat, és azt mondtam neki, hogy ne fogja vissza magát, de ő azt válaszolta, hogy szó sem lehet róla”

- árulta el a francia színésznő az Entertainment Weekly-nek adott interjújában.


Egyébként feltűnt nektek már, hogy Tom Cruise mindig másképp rohan a Mission: Impossible-filmekben? A színész ugyanis minden egyes részhez külön-külön, aprólékos részletességgel dolgozta ki a futásait, amiről most egy videós összeállítás is készült. Ebben megnézhetitek, hogy miben is más Ethan Hunt rohangálása mondjuk a legelső részben, és mondjuk az Utóhatás-ban.

Ez csupán egyetlen érdekes aprósága a franchise-nak, ami fölött még a legnagyobb rajongók figyelme is átsuhanhatott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás